Článek
Neumíte si představit jarní vaření bez kedlubny? My také ne. Pojďte si s námi přichystat kedlubnový salát, uvařit lahodnou polévku, smíchat rychlou pomazánku, nebo naložit kedlubnu na podzimní a zimní časy. Zaručujeme, že všechny naše dobroty vám budou chutnat.
Kedlubnový salát
K jaru a létu patří saláty všeho druhu. Jejich příprava nezabere moc času a jsou lehčí než těžká jídla, kterými jsme se sytili v zimě. Jakému salátu dáte přednost?
Kedlubnová polévka
Pro milovníky polévek máme hned několik tipů. Naše krémové variace můžete využít jako předkrm k obědu, nebo i jako jídlo, které díky své konzistenci zasytí stejně jako hlavní chod.
Kedlubnová pomazánka
Když chcete rychlé jídlo, sáhnete po pomazánce? Zcela souhlasíme a garantujeme vám, že po kedlubnové pomazánce se jen zapráší...
Zapečená a smažená kedlubna
Placičky všeho druhu prostě milujeme. Přidejte se k nám, anebo si přichystejte luxusní jídlo v pobě plněných kedluben. Uvidíte, že kombinace kedlubny a mletého masa vás mile překvapí.
Kedlubnové zelí i nakládané kedlubny
Ke klasice české kuchyně patří kedlubnové zelí. Vyměňte projednou zelí kysané a zkuste to s kedlubnou. A když budete v tom krájení, připravte si sklenice a kedlubnu zalijte nálevem. V zimě se vám tahle vitaminová bomba bude hodit.
Jak pěstovat kedlubny
Milujete recepty ze sezonní zeleniny? Pak pro vás máme recepty s růžičkovou kapustou, bramborové recepty nebo recepty z pórku.