Hlavní obsah
3,0
(1)
Foto: archiv redakce

Foto: archiv redakce

Mleté maso milují všichni Češi a karbanátky obzvláště. Vyzkoušejte je s námi, tyhle jsou skvělé.

15 min.
Příprava
15 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
2 porce
  • 3 lžíce strouhanky
  • 1 lžička čerstvého oregana
  • 1 špetka čerstvého tymiánu
  • 1 lžička majoránky
  • 1 ks vejce
  • 1 lžička soli
  • 300 g hovězího mletého masa
  • 2 stroužky česneku
  • 1 ks paprik
Článek

Postup

01.

Všechny ingredience smíchejte tak, aby se vytvořila kompaktní hmota. Poté vytvarujte stejnoměrné karbanátky, které pak na pomaštěném alobalovém tácu grilujte dohněda. Podávejte se zeleninovým salátem.

Načítám