Článek
Postup
01.
Kabanos nakrájejte na silnější kolečka. Vždy dvě kolečka s jednou cibulkou napichujte na párátka a grilujte na alobalovém tácu. V průběhu grilování můžete jednohubky potřít olejem, ve kterém jste si rozmíchali grilovací koření.
Kabanos je u nás velmi oblíbená klobása, a tak není divu, že se z ní vymýšlejí i zajímavé recepty. Zkoušeli jste z nich dělat grilované jednohubky?
Kabanos nakrájejte na silnější kolečka. Vždy dvě kolečka s jednou cibulkou napichujte na párátka a grilujte na alobalovém tácu. V průběhu grilování můžete jednohubky potřít olejem, ve kterém jste si rozmíchali grilovací koření.
Energetická hodnota celkem - 4 porce | |
---|---|
Energie | 5 144,6 kJ |
Bílkoviny | 36,1 g |
Tuky | 109,58 g |
Sacharidy | 27,38 g |
Sůl | 12,66 g |
SAFA | 34,59 g |
Vláknina | 6,12 g |
Cukry | 12,25 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama