Hlavní obsah

Jíška se dá zkazit snadno: S těmito triky ji nikdy nepřipálíte

Dokonalá jíška není samozřejmostí, a pokud chcete mít skvělou polévku nebo omáčku, bez této vychytávky se neobejdete. A jak vypadá jíška, která nemá chybu? Poradíme!

Článek

Pokud jíšku odbýváte a zahušťujete jen vodou s moukou, ochuzujete se o mnoho. Dokonalá jíška totiž umí i z nejobyčejnější omáčky vykouzlit dobrotu. Možná se jí vyhýbáte i proto, že se vám někdy stalo, že jste ji připálili nebo neodhadli poměr másla a mouky. Nezoufejte, stačí znát pár fikaných triků, díky kterým kvalitní jíšku zvládnete bez problémů. Poradí vám opět Zdeněk Marcín z pořadu Kuchař ví internetové televize Stream.cz. Tak se dívejte pozorně.

3 skvělá jídla ze zbylých příloh. Tyhle jednou zkusíte a ihned si je zamilujete!

Související témata:

Načítám