Článek
Postup
01.
V misce smíchejte všechny ingredience a omáčku nechte před podáváním 30 minut odležet.
A s jakou omáčkou nejraději grilujete vy?
Foto: Goskova Tatiana, Shutterstock.com
Domácí grilovací omáčka k masu i zelenině je hotová raz dva. Skvělá je i na pomalu pečená žebra v troubě nebo kuřecí křídla.
V misce smíchejte všechny ingredience a omáčku nechte před podáváním 30 minut odležet.
A s jakou omáčkou nejraději grilujete vy?
Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
---|---|
Energie | 262,57 kJ |
Bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 0,33 g |
Sacharidy | 13,94 g |
Sůl | 0,24 g |
SAFA | 0,06 g |
Vláknina | 0,6 g |
Cukry | 13,04 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama