Článek
Postup
01.
Dejte vařit rýži podle návodu. Česnek, tofu, cibuli a chilli papričku nakrájejte na malé kousky, papriky na proužky.
02.
Na kokosovém oleji osmahněte pokrájenou červenou cibulku s česnekem. Pak přidejte kari pastu a tofu a smažte dozlatova.
03.
Následně na pánev přidejte papriky a chilli papričku a zalijte kokosovým mlékem.
INSPIRUJTE SE ASIJSKOU BEZMASOU KUCHYNÍ
04.
Přidejte bazalku a koření a asi deset minut nechte probublávat na mírném ohni.
05.
Uvařenou rýži a tofu podávejte buď zvlášť, anebo je promíchejte již v pánvi a servírujte jako kari rizoto.
Máte rádi tofu a dáváte přednost bezmasým jídlům? Vyzkoušejte bezvadný recept na dýňovo-čočkové pyré s opečeným tofu.