Byt vám voní vanilkou, máte napečeno a dokonce se vám daří cukroví chránit před náporem loupeživých strávníků. A možná přemýšlíte, v čem tu dobrotu naservírovat. Máme pro vás pár tipů!
Článek
Období „nejezte to, je to na Vánoce“ pomalu končí a okamžik, kdy své cukrářské dovednosti předvedete ve vší parádě, se blíží. V čem ale cukroví servírovat, aby byl výsledek skutečně dokonalý? A do čeho ho uložit, když jím chcete někoho obdarovat? Zkuste některý z našich tipů.
V jednoduchosti je krása, a tak nazdobené cukroví bude jistě vypadat úžasně na skleněných či bílých stojanech neboli etažérech. Na foto (zleva): XXXLutz, 599 Kč, Maxwell & Williams, cena od 449 KčFoto: Archiv firem
Máte rádi staré časy, romantické vzory a zdobnost? I vy si mezi stojany na cukroví a jiné drobné pochutiny vyberete. Na foto (zleva): Bella Rose, 1152 Kč, Dedra, 599 KčFoto: Archiv firem
Jak jste na tom s cukrovím? Pečete nebo raději kupujete hotové?