Článek
Postup
01.
Jablka nastrouhejte na hrubém struhadle a smíchejte s cukrem nebo medem, citronovou šťávou a citronovou kůrou. Rozdělte do mističek a podávejte se sušenými brusinkami.
Pokud mají jablka chemicky neošetřenou slupku nebo je máte z vlastní zahrádky, nastrouhejte je i se slupkou, obsahuje totiž spoustu potřebné vlákniny.
Jablka nastrouhejte na hrubém struhadle a smíchejte s cukrem nebo medem, citronovou šťávou a citronovou kůrou. Rozdělte do mističek a podávejte se sušenými brusinkami.
Energetická hodnota celkem - 2 porce | |
---|---|
Energie | 1 314,92 kJ |
Bílkoviny | 1,58 g |
Tuky | 1,81 g |
Sacharidy | 68,59 g |
Sůl | 0,03 g |
SAFA | 0,36 g |
Vláknina | 9,04 g |
Cukry | 62,8 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama