Článek
Postup
01.
Hrušku oloupejte, vykrojte jádro a pokrájejte ji na kousky.
02.
Kousky hrušky poduste v malém množství vody a následně rozmixujte na pyré nebo rozmačkejte vidličkou na kaši.
Začínáte u svého miminka s příkrmy? Ideální je pro to určitě hruška. Inspirujte se naší hruškovou svačinkou!
Hrušku oloupejte, vykrojte jádro a pokrájejte ji na kousky.
Kousky hrušky poduste v malém množství vody a následně rozmixujte na pyré nebo rozmačkejte vidličkou na kaši.
Energetická hodnota celkem - 1 porci | |
---|---|
Energie | 864 kJ |
Bílkoviny | 1,8 g |
Tuky | 1,08 g |
Sacharidy | 40,68 g |
Sůl | 0,03 g |
SAFA | 0,16 g |
Vláknina | 11,88 g |
Cukry | 37,08 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama