Hlavní obsah
0,0
(0)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Konečně jsou tady první lusky hrášku, ani nemusíte čekat až dozrají. Stačí je pokrájet, přidat třeba ředkvičky, promíchat se zálivkou a zdravý salát plný vitamínů je na světě.

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 svazek ředkviček
  • 1/2 lžičky soli
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 300 g mladých hráškových lusků
  • 1 lžíce čerstvého kopru
  • 1 ks jarní cibulky
Článek

Postup

01.

Hráškové lusky a ředkvičky nakrájejte na menší kousky, cibulku najemno a osolte. Z olivového oleje, citronové šťávy a najemno nasekaného kopru si připravte zálivku, se kterou pak salát promíchejte. Podle chuti dosolte.

Související témata:

Načítám