Článek
Postup:
01.
Hrášek krátce povařte v osolené vroucí vodě. Po zchladnutí jej dejte do chopperu spolu s česnekem, olejem, mátou a solí. Směs krátce promixujte, poté dochuťte citronovou šťávou a promíchejte.
Rychlá, chutná a neotřelá. Přesně taková je pomazánka z mraženého hrášku.
Hrášek krátce povařte v osolené vroucí vodě. Po zchladnutí jej dejte do chopperu spolu s česnekem, olejem, mátou a solí. Směs krátce promixujte, poté dochuťte citronovou šťávou a promíchejte.
Energetická hodnota celkem - 4 porce | |
---|---|
Energie | 1 826,95 kJ |
Bílkoviny | 23,57 g |
Tuky | 15,53 g |
Sacharidy | 42,18 g |
Sůl | 2,36 g |
SAFA | 2,33 g |
Vláknina | 20,63 g |
Cukry | 16,65 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama