Článek
Postup
01.
Začněte tím, že si vše potřebné připravíte – pak už se pracuje rychle a žádný mezičas na krájení nebude. Hovězí maso nakrájejte na nudličky. Papriku očistěte a nakrájejte na tenké proužky. Na kroužky nakrájejte i jarní cibulku. Normální cibuli nakrájejte na jemné měsíčky. Zázvor a česnek nastrouhejte. Maso zlehka osolte, opepřete a promíchejte se lžicí škrobu. Všechny ingredience na omáčku smíchejte dohromady.
02.
Ve wok pánvi rozehřejte trochu arašídového oleje a maso zprudka osmahněte. Pak je z pánve vyndejte a odložte bokem. Do pánve dejte papriku a cibuli a asi minutu míchejte a smažte. Pak přidejte zázvor a česnek a nechte rozvonět. Vraťte maso zpět do pánve, promíchejte, přilejte omáčku a asi 2 minuty za častého míchání smažte, aby se omáčka trochu zahustila. Podávejte s rýží.
Zkusíte tenhle voňavý jednoduchý recept také?