Hlavní obsah

Tarotoskop na červen: Býci přijdou o peníze, Blíženci se zasnoubí, Panny čeká povýšení

Foto: Ground Picture, Shutterstock.com

Foto: Ground Picture, Shutterstock.com

Červen je tu a s ním období výletů a dovolených. Co čeká vaše znamení v oblastech vztahů, zdraví a kariéry? Prozradí vám to náš výklad z tarotových karet.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Do červnového úplňku ještě zbývá nějaká doba, dojde na něj 22. 6. a měsíc bude na obloze zářit ve znamení Kozoroha. To znamená jistou neflexibilitu a tvrdohlavost právě okolo tohoto data. Kozoroh nás všechny přinutí stáhnout se do své komfortní zóny a jet podle zaběhnutého scénáře, hlavně se neodchylovat k něčemu, co jsme ještě dřív nedělali. Po zdravotní stránce pozor hlavně na klouby, ty mohou v létě na nejrůznějších túrách a výpravách dost trpět.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vztahy – 3 poháry: Nadcházející měsíc by se dal označit jako měsíc přátelství, protože právě tímto směrem nejvíc poputuje vaše vztahová energie. Posilte svá kamarádství, zavolejte všem, komu jste hovor odkládali, a pěkně rychle!

Zdraví – Mág: V červnu nebudete muset řešit žádné větší fyzické obtíže, jste vitální a silní. Pozor však na duševní neklid a chmury, které by se mohly v případě přílišného stresu snadno zvrhnout v něco horšího.

Práce – Velekněz: Jakkoli budete mít v ostatních oblastech života dost pohodičku, po pracovní stránce vás čekají komplikace, se kterými si sami neporadíte a budete nuceni vyhledat pomoc. Nebojte se o ni poprosit.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy – Mírnost: Pokud chcete, aby se vám s ostatními dobře dařilo, zapracujte na své schopnosti dělat kompromisy a vyhovět člověku na druhé straně. Jedině tak dosáhnete harmonických vztahů a budete mít červen v klidu.

Zdraví – královna holí: Bohužel vás čeká tak trochu zkouška, červen nebude po zdravotní stránce zrovna příjemný. Světlo na konci tunelu? Celá ta zkušenost vás hodně posilní a dá vám řádnou lekci.

Práce – 5 pentaklů: Ne každý měsíc je posvícení a to právě platí pro červen. Budete se muset alespoň částečně finančně uskrovnit, čekají vás potíže, které vás přimějí šetřit a víc hlídat, kde vám utíkají výdaje. Nebojte, je to jen přechodné.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Býci by si měli posvítit na svoje účty a finance a začít trochu šetřitFoto: fizkes, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vztahy – král mečů: Následující měsíc bude ideálním bodem, kdy ve vztahu činit důležitá rozhodnutí. Chcete posunout vztah na další úroveň, zasnoubit se nebo naopak třeba rozejít? Pořádně to promyslete a jděte do toho, červen je vám nakloněn.

Zdraví – páže pentaklů: V kartách je rozhodně vepsáno těhotenství, pokud to je něco, co pro vás přichází v úvahu, mějte to na paměti. Celkově se bude vaše fyzická kondice a zdraví obecně hodně zlepšovat.

Práce – Císařovna: Pokud jste připraveni na to, že do práce investujete nějaký čas, nejspíš to dobře dopadne – v kartách vidíme růst a zvýšenou produktivitu, které povedou tím správným kariérním směrem.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy – 10 holí: Na povrch vyplavou věci, které pod pokličkou tiše bublají už nějakou dobu, ale ještě jste je nepustili ven. Buďte sami sebou, nic nepředstírejte, nehrajte žádné divadýlko, ve vztazích přece musíte být co nejopravdovější.

Zdraví – Věž: Přetěžujete se, nedbáte o sebe a chcete toho po svém těle zkrátka moc. Zabrzděte, vydechněte a rozhodně přehodnoťte svou celkovou životosprávu. Takže už moc dlouho pokračovat nemůžete.

Práce – 3 pentakly: Máme pro vás jednu dobrou a jednu špatnou zprávu. Ta špatná: v červnu budete muset v práci fakt zabrat a pořádně makat, klidně až pozdě do večera. Pozitivní však rozhodně je, že tato píle přinese svoje ovoce!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Vztahy – Kolo štěstí: Červen bude jako na horské dráze, chvíli nahoře, chvíli dole, vývoj ve vztazích lze bohužel jen obtížně předvídat. Buďte připravení na cokoli a zachovejte otevřenou mysl i srdce, to je jediná možnost.

Zdraví – Luna: Vaši pozornost si zaslouží zejména vaše duševní zdraví. Zaměřte se na psychickou pohodu a opravdu si dejte třeba pár dní detoxu nebo jen relaxační odpoledne, navštivte odborníka, pokud je to třeba. Psychohygiena je slovem měsíce!

Práce – 7 pohárů: Chcete toho příliš. Očekáváte od sebe excelentní výkony a od svých nadřízených zase to, že si budou pečlivě všímat vlastně čehokoli, co uděláte. Tato vysoká očekávání pak ale brání vašemu pokroku.

Foto: Art_Photo, Shutterstock.com

Pro Lvy je v červnu čas na očistu, těla i dušeFoto: Art_Photo, Shutterstock.com

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Vztahy – král pentaklů: Jste spokojení s tím, co máte, s lidmi, kteří vás obklopují, a řadíte je mezi své blízké. Není potřeba se neustále otevírat nově příchozím, klidně si můžete vystačit s přáteli, které už nějakou dobu máte.

Zdraví – rytíř pohárů: V červnu vás čekají silné emoce, které vámi budou zmítat do té míry, že se to projeví i na vašem zdravotním stavu. Řešte psychiku stejně jako fyzično, jiná cesta z toho nevede.

Práce – Poslední soud: Poslouchejte svou intuici a dejte na to, co vám říkají instinkty. Pokud se jimi budete řídit a pořádně se do toho opřete, rýsuje se před vámi povýšení či podobný pracovní úspěch.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vztahy – Spravedlnost: Partnerský vztah, ve kterém se právě teď nacházíte, se ocitá v moc pěkné, harmonické fázi, kdy všechno běží jako na drátkách. Dejte si tu práci a najděte si čas na to, abyste ocenili, jak dobře na tom jste.

Zdraví – 7 holí: Je potřeba postavit se ke svému zdravotnímu stavu jako dospělý jedinec a začít ho řešit – a to včetně problémů, které vás trápí dlouhodobě. Někdy to chce trochu kuráže, ale nechat věci vyhnít vám rozhodně nic dobrého nepřinese.

Práce – Viselec: Ačkoli kritika někdy trochu bolí, ta konstruktivní vás může hodně posunout. Uznejte svoje neúspěchy, prozkoumejte je a analyzujte a pak se z nich poučte. Jedině tak se můžete rozvinout do svého plného potenciálu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vztahy – páže holí: Jakkoli je to pro vaše znamení netypické, žilami vám v červnu koluje čirý optimismus. Cítíte novou naději, máte pocit, že vaše štěstí je už za rohem a splní se vám všechny vztahové sny. Držte se toho nadšení.

Zdraví – Slunce: I po zdravotní stránce je všechno zalité sluncem a pozitivní – váš zdravotní stav je na tom výborně, a pokud vás něco trápí, problémy se v tomto měsíci vyřeší.

Práce – Hvězda: A do třetice všeho dobrého, i v práci vám bude štěstí přát. Vrátí se vám nadšení a zápal, které jste naposledy pociťovali snad v okamžiku, kdy jste do práce poprvé nastoupili. Využijte této nové energie v žilách.

Foto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Štíry červen nabije energií, využijte ji ve všech směrechFoto: Dean Drobot, Shutterstock.com

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vztahy – Luna: Posviťte si na lidi, kterými se obklopujete, prozkoumejte své vztahy. Možná zjistíte, že některé nestojí na skutečných základech, ale na falši a přetvářce. A takových bude lepší se zbavit.

Zdraví – Kolo štěstěny: Červen se bude vyznačovat jistou nepředvídatelností, chvilkami nahoře i dole. Nestresujte se tím, co přijde – odhadnout se to nedá a nějak to dopadne. Užívejte přítomného okamžiku.

Práce – 2 pentakly: Balancujete s několika možnostmi a zvažujete, jakou cestou se dál ubírat. Rozhodujte se nejen srdcem podle toho, jak to cítíte a co vás baví, ale také podle financí. Peníze bohužel na stromech nerostou.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vztahy – 9 mečů: Po vztahové stránce se budete poměrně trápit, cítíte se provinile, zdá se vám, že vaše vztahy krachují vaší chybou. Musíte si odpustit, sami sebe oprostit od zodpovědnosti, která vám nepatří.

Zdraví – 5 pentaklů: Nutně a co nejrychleji radikálně změňte svou životosprávu. Cesta, po které teď kráčíte, míří přímo do pekel, tak se po ní nevydávejte a začněte se sebou něco dělat, než bude pozdě.

Práce – Svět: Úspěšně završíte zásadní projekt, na kterém jste dlouhodobě pracovali a věnovali mu mnoho ze své energie i času. Odškrtněte si, že máte hotovo, a řádně to oslavte, ať se dostaví ten příjemný pocit uzavření a konce.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vztahy – Svět: Máte před sebou cosi, co by se dalo označit za novou éru plnou radosti a možností. Je možné, že radikálně rozseknete všechny nefunkční vztahy a najdete si lidi, kteří vám porozumí lépe. A dobře pro vás.

Zdraví – 8 mečů: Bohužel očekávejte zdravotní obtíže, které vám na nějakou dobu přinesou do života nutnost omezení. Smiřte se s tím. Klid v duši a mysli přinese klid i tělu a všechno se zlepší. Je třeba znát své možnosti.

Práce – 6 mečů: Červen se ponese v duchu změn, na které si budete muset nějakou dobu zvykat. Buď na vás čeká úplně nové pracovní místo a zařazení, nebo alespoň stěhování do jiné kanceláře. I to je pracovní změna.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vztahy – 2 hole: V jednom z vašich nejdůležitějších vztahů vás čeká poměrně zásadní konflikt, který se bohužel sám nevyřeší. Budete se muset rozhodnout pro tu či onu stranu a pak si za svým rozhodnutím stát. Neunáhlete se.

Zdraví – Hvězda: Tahle karta říká jediné: všechno se v dobré obrátí. Pokud vás něco trápí, můžete si vydechnout, věci se začnou ubírat správným směrem. Připravte se na uzdravení, na zklidnění a příval nové síly.

Práce – Síla: V červnu bude zásadní, abyste se na svou kariéru hodně soustředili a měli stále na zřeteli to, čeho chcete dosáhnout. Brání vám v tom nějaké silné emoce, které však musíte vytěsnit, abyste se mohli opravdu ponořit do toho, co je důležité.

Načítám