Hlavní obsah

Snachy podle horoskopu: Panna vás udolá dokonalostí, Štírka bude mlčet a Račice vás rozmazlí

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Vztahy v nově poskládané rodině, která vzniká po sňatku, bývají křehké a někdy i dost napjaté. Je proto potřeba k nim přistupovat s opatrností. Jaké snachy jsou dámy narozené v jednotlivých znameních zvěrokruhu?

Článek

Přivdala se k vám nová snacha? Nebo jen přemýšlíte, jak napravit vztah se snachou, která je součástí vaší rodiny už nějaký pátek, ale není to mezi vámi ideální? Přečtěte si, jaké snachy jsou zrozenkyně jednotlivých dvanácti znamení zvěrokruhu a jak k nim přistupovat, aby vaše vztahy byly pevnější a poklidnější.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Beranky jsou z nové pozice v rodině většinou docela nervózní a chtějí udělat dobrý dojem. A bohužel se jim to moc nedaří a z nervozity pak řeknou ledacos. Stejně tak budou neuvěřitelně horlivé a budou se po hlavě vrhat do všeho, kde by mohly dokázat, jak moc jsou pro rodinu užitečné. Na druhou stranu pozor na jejich tvrdohlavost: když jde o něco, na čem jim opravdu záleží, umějí se pěkně zaseknout a stát si na svém.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Dámy narozené ve znamení Býka si dělají věci po svém, svým tempem a svým způsobem a nebudou se nikomu přizpůsobovat jen proto, že se právě přivdaly do nové rodiny. Je potřeba na ně netlačit a nechat jim prostor, jinak by se taky mohly pořádně zabejčit a pak s nimi nehne ani pár volů. Jejich přínos leží v kuchyni – rády vaří, rády jedí a právě skrze jídlo navazují vztahy s lidmi kolem sebe. Právě na tomto poli může dojít ke sblížení.

Foto: Evgeny Atamanenko, Shutterstock.com

Snacha ve znamení Býka si může s tchyní porozumět v kuchyniFoto: Evgeny Atamanenko, Shutterstock.com

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

U snachy narozené v Blížencích si nikdy nebudete úplně jistí, na čem jste. Tohle znamení rychle mění nálady a postoje, takže pozor na to, jak je snacha právě naložená. Dost často je ale docela obyčejně zvědavá: zcela upřímně a se srdcem na dlani se snaží novou rodinu poznat a pochopit, dozvědět se víc o jejím fungování a zvyklostech. Komunikace je pro ni velice důležitá, snažte se tedy před nimi neuzavírat, ticho a mlčení špatně snášejí.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Račice pro svou vyvdanou rodinu udělají první poslední. Rodina je totiž pro ně extrémně důležitá a ze všech sil se budou snažit, aby bylo všem příjemně. Domov je pro ně centrem života a nelitují žádného úsilí na jeho zvelebování. Připravte se, že připraví společný program na nejeden víkend a zahrnou vás láskou. Často sebou nechají dost mávat, tak toho nezneužívejte, jejich laskavá povaha k tomu sice někdy trochu svádí, ale nezaslouží si to.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Lvice jsou nervózní – chtějí, aby spolu všichni vycházeli. Jsou však natolik zvyklé na svou oblíbenost a na lásku, jíž je všichni zahrnují, že znejistí, když se objeví někdo nový, důležitý, koho si teprve musejí získat. Na první dobrou tak mohou působit odtažitě, až trochu namyšleně, ale je to jen jejich nejistota, která se takhle projevuje. Ke všem přistupují skutečně velkoryse, tak zkuste stejný přístup, poděkují vám za něj.

Foto: New Africa, Shutterstock.com

Račice i Lvice udělají pro novou rodinu hodně, jen to každá dělá po svémFoto: New Africa, Shutterstock.com

Panna (23. 8.–22. 9.)

Snacha ve znamení Panny si vše pečlivě rozplánuje a o nové rodině si zjistí první poslední, zvlášť na tchyni se připraví podrobně, až se bude zdát, že partnerovy rodiče zná lépe než on. Promění se ve zcela dokonalou bytost, která snad umí číst myšlenky; ale přesto jí bude chybět jakási srdečnost a spontánnost, to tohle znamení příliš neumí. Tato jejich přeorganizovanost a motivovanost je projev lásky a představuje jakousi nabídnutou rukou.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Váhy na první dobrou nemusejí působit úplně dobře, a to zejména kvůli svému koketnímu vystupování. Ani v pozici snachy si totiž hihňání a klopení očí neumějí odpustit, a čím jsou nervóznější, tím častěji se uchylují k zavedenému chování. Nemyslí to ale zle, nesnaží se nikoho poblouznit: je to jejich záchranné lano. Když jim dáte příležitost vydechnout, zahrnou vás vřelostí a laskavostí, která je jim vlastní a díky níž si je oblíbí skutečně každý.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Snacha Štírka může být trochu oříšek: je uzavřená a nic moc o sobě neprozrazuje. Ano, možná se rozhodla vzít si vašeho potomka, to ale ještě neznamená, že se chce sblížit i s vámi. Štírky umí být hodně chladné a odtažité, držet se stranou a mlčet. A to vše v mezích slušnosti. Získat si je na svou stranu trvá a rozhodně vám to nedají zadarmo jen proto, že by se to tak „mělo“. V krizi se na ně však můžete spolehnout, tím si může být rodina jistá.

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Snacha ve znamení Panny dokáže být naprosto dokonalá, někdy snad až přílišFoto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Střelkyně k novým členům rodiny přistupují s otevřeným srdcem a náručí. Tyhle dámy se vždycky s radostí těší na nové známé. Vztah s nimi? Žádný problém, tady se rozhovory zapřádají skoro samy. Jsou to nekomplikované a přímočaré osobnosti, což sbližování velmi usnadňuje. Ideální příležitost, jak prohloubit vztah, je při sportu nebo deskové hře – tyto ženy jsou velmi soutěživé, při hře zcela ztratí zábrany a poznáte je se vším všudy.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Snachy v Kozorohu si hodně střeží soukromí a hlídají, kdo jim je a není sympatický, potažmo blízký. Sice se k vám přivdala, ale to neznamená vůbec nic. Ve společnosti, kde se necítí dobře, upadají tyto dámy do mlčení, takže to může působit, že je snacha snad němá. Jak ji rozmluvit? Zaveďte řeč na téma, které ji hluboce zajímá, tomu neodolá. Počítejte však s tím, že je to běh na dlouhou trať a rozhodně od neočekávejte vřelost nijak brzy.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Pokud Vodnářky někdo nebaví, rozhodně se s ním nebudou stýkat. Je tedy klidně možné, že odstřihly i svoje rodiny, natož rodiny „cizí“. Neberte tyto snachy jako samozřejmost, pokud jim nebudete „vonět“, dost možná je už nikdy neuvidíte. Dejte jim svobodu a nechte je, ať samy přijdou za vámi. Je to jediný způsob, jak je k sobě přilákat. Jsou velmi zábavné společnice, ale vybírají si, s kým řeč zapředou a kdy zase půjdou dál.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Ryby na pozici snachy udělají vlastně cokoli pro to, aby se všichni kolem nich cítili dobře. A je jedno, že jim partnerovi rodiče vůbec nepadli do oka, že nevykazují žádnou snahu o seznámení a sblížení… Snacha se v jejich přítomnosti přesto bude cítit víc než fajn. Navíc to není přetvářka – Ryby dokážou samy sobě namluvit, že k druhému skutečně chovají přátelské city. K nějakému rozkmotření tak může docházet až po dlouhé době.

Přečtěte si svůj horoskop na každý den.

Načítám