Hlavní obsah

Prokleté dny: V každém měsíci jsou čtyři! Pozor na den nejtěžší karmy i na den smlouvy s ďáblem

Foto: PintoArt, Shutterstock.com

Foto: PintoArt, Shutterstock.com

Podle numerologie existují v každém měsíci dny, které v sobě nesou náročnou energii. Jsou to dny, kdy se zdá, že se nic nedaří, a lidé čelí výzvám a protivenstvím větším než obvykle. Přesto právě ony mohou přinést zásadní změny a pozitivně ovlivnit průběh událostí. Kdy si dávat pozor a co dělat, když jste se v tyto dny narodili?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Čísla nesou specifickou vibrační energii: některá jsou pozitivní, jiná neutrální. A pak existují i ​​tzv. prokletá čísla, která jsou spojována s obtížnou karmou. Říká se, že i lidé narození pod vlivem těchto čísel to nemívají v životě snadné. Pokud se však patřičně přičiní, osud je dokáže odměnit. A stejné je to i u dnů s nepříznivými daty – jsou sice náročné, ale pokud lidé překonají jejich nástrahy a překážky, mohou mnoho získat. Mezi tato prokletá čísla a data patří 29, 8, 18 a 26.

Den s datem 29: Den zrady a domnělých křivd

Číslo 29 je těžké, říká se, že je číslem nejtěžší karmy. Den pod jeho vibrací je plný nejistot, klamu, zrady od přátel a neočekávaných nebezpečí. Vibrace tohoto čísla nutí přijmout zodpovědnost za všechny potíže, nevinit z nich druhé a nemstít se za domnělé křivdy. Pokud to dokážete, smůla se obvykle protrhne a vaše snaha je stonásobně odměněna.

  • Lidé, kteří se narodili 29. dne v měsíci: Devětadvacítka je číslo výstrahy. Lidé s tímto datem narození musejí vyvinout vědomou snahu zmírnit její účinek, což lze jen neochvějnou vírou v dobro a silou vlastního já. Vytrvalé a aktivní pěstování optimismu je na problémy čísla dvacet devět zázračnou medicínou. Pak tito lidé mohou být šťastní, dokonce šťastnější než většina ostatních!

Den s datem 8: Den velkých výzev i peněz

Osmička je číslem velkých peněz, ale také opatrnosti, omezování, osobní disciplíny a značného úsilí. Její energie je jako stvořená pro velké věci a dramatické osudy. Vybavuje velkou vnitřní silou a odvahou, na druhé straně nabízí i zrádná osidla v podobě sexu, moci a peněz. Pokud jim lidé podlehnou, v budoucnosti zaplatí krutou daň. Je to den smlouvy s ďáblem.

  • Lidé, kteří se narodili 8. dne v měsíci: Osmičky to v životě nemusejí mít zrovna lehké. S problémy nebo těžkostmi se mohou potýkat už od dětství, někdy mívají i chatrné zdraví. Ale tito lidé zrají jako víno. Postupem času se z nich stávají velmi důležití a úspěšní jedinci. Může za to jejich trpělivost, smysl pro povinnost a odpovědnost.
Foto: Prostock-studio, Shutterstock.com

Některá čísla přitahují velké peníze, ale také velké ztráty. A jsou mezi nimi i osmička a šestadvacítkaFoto: Prostock-studio, Shutterstock.com

Den s datem 18: Den trnité cesty ke štěstí

Osmnáctka je vzácné číslo, ale den pod jeho vibrací nepatří zrovna mezi snadné. Velmi často je nutné čelit mnoha konfliktům, problémům v rámci rodiny, a dokonce i velkým zvratům, které osudově zasahují do života. Energie tohoto čísla přitahuje neštěstí v podobě živelných pohrom, někdy i tak nečekaných, jako je úder blesku. V tento den se doporučuje velmi obezřetně vybírat přátele a být pozorný k signálům blížícího se nebezpečí.

  • Lidé, kteří se narodili 18. dne v měsíci: Tito lidé jsou vystaveni mnoha životním zkouškám, které překonávají štědrostí, láskou a odpuštěním. Jejich cesta ke štěstí je trnitá, musejí oplácet zlé dobrým, krutost přívětivostí, zradu čestností, zostuzení poctami. Je to nejvyšší zkouška kvality ducha. Osmnáctky ale nakonec dojdou k cíli, tragédie se mění v triumf a velké štěstí, které jim někdy ostatní i závidí.

Den s datem 26: Den zklamání i proher

Šestadvacítka varuje před nebezpečím, zklamáním a prohrou. Energie tohoto dne je ošidná – lidé by měli být obezřetní, naslouchat své intuici, vzít svůj osud do vlastních rukou a nespoléhat na ostatní. V tento den je také rozhodně lepší rychle zapomenout na nepromyšlené investice a nadbytečnou rozhazovačnost.

  • Lidé, kteří se narodili 26. dne v měsíci: Číslo dvacet šest je rozporuplné. Na jednu stranu naděluje vynikající intuici, sílu ducha a schopnost se prosadit, ale přináší také potíže v partnerských a pracovních vztazích. Lidé narození pod jeho vibrací často dají na špatnou radu svého okolí a pak hořce litují. Měli by být opatrní i v hospodaření s penězi. Životní rovnováha a vyrovnanost je pro ně nejdůležitější. Nikdy by se neměli podceňovat, druhé ponižovat, ale ani přeceňovat.

Prokletá i požehnaná data

  • Podle numerologie kupodivu není smolným dnem třináctý, ale spíše 16. den v měsíci, který je spojen s vyššími riziky úrazů a nepředvídatelným mařením plánů.
  • Zvláštními dny významných událostí jsou 11. a 22. den v měsíci. Mohou přinést jak pozitivní, tak negativní změny. Jedenáctka je požehnané i prokleté mistrovské číslo – naděluje velký úspěch i krach, zatímco dvaadvacítka je číslo iluze a bludu. Varuje před chybami v úsudku a důvěrou ve falešné přátele.

Horoskop na každý den pro vaše znamení najdete na Proženy.cz.

Načítám