Článek
Postup
01.
Ve vodě s octem nechte rozpustit cukr, osolte a opepřete. Očištěný hlávkový salát natrhejte na kousky a před podáváním promíchejte s připravenou zálivkou.
Klasika nikdy neomrzí, stejně jako hlávkový salát s octovou zálivkou. Poměry si klidně upravte podle chuti.
Ve vodě s octem nechte rozpustit cukr, osolte a opepřete. Očištěný hlávkový salát natrhejte na kousky a před podáváním promíchejte s připravenou zálivkou.
Energetická hodnota celkem - 4 porce | |
---|---|
Energie | 1 262,28 kJ |
Bílkoviny | 16,9 g |
Tuky | 2,6 g |
Sacharidy | 54,39 g |
Sůl | 4,89 g |
SAFA | 0,52 g |
Vláknina | 18,27 g |
Cukry | 40,22 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama