Článek
Postup
01.
Ve vodě s octem nechte rozpustit cukr, osolte a opepřete. Očištěný hlávkový salát natrhejte na kousky a před podáváním promíchejte s připravenou zálivkou.
Foto: Archiv redakce
Klasika nikdy neomrzí, stejně jako hlávkový salát s octovou zálivkou. Poměry si klidně upravte podle chuti.
Ve vodě s octem nechte rozpustit cukr, osolte a opepřete. Očištěný hlávkový salát natrhejte na kousky a před podáváním promíchejte s připravenou zálivkou.
Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
---|---|
Energie | 315,57 kJ |
Bílkoviny | 4,23 g |
Tuky | 0,65 g |
Sacharidy | 13,6 g |
Sůl | 1,22 g |
SAFA | 0,13 g |
Vláknina | 4,57 g |
Cukry | 10,06 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama