Hlavní obsah
3,5
(38)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Hermelínová pomazánka je perfektní na chlebíčky a na chuťovky, ale i ke svačině na chleba.

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 100 g šunky
  • 1 ks šalotky
  • 3 lžíce majonézy
  • 2 lžíce zakysané smetany
  • 1 lžička plnotučné hořčice
  • 1 špetka soli
  • 2 ks hermelínu
  • 2 ks vejce
Článek

Postup

01.

Hermelín, šunku a oloupaná vejce pokrájejte na malé kousky nebo i hrubě nastrouhejte.  

02.

Šalotku oloupejte a nakrájejte nadrobno.

03.

Vše v misce promíchejte, spojte majonézou, smetanou a hořčicí a dle chuti osolte.

04.

Podávejte s čerstvým pečivem.

A v čem máte rádi hermelín vy?

Energetická hodnota celkem - 4 porce
Energie5 357,1 kJ
Bílkoviny70,31 g
Tuky105,86 g
Sacharidy12,5 g
Sůl7,47 g
SAFA49,09 g
Vláknina0,69 g
Cukry7,94 g

Načítám