Článek
Postup
01.
Nejprve si připravte dip. V misce promíchejte zakysanou smetanu, krémový sýr, strouhaný ementál, osolte a nechte v lednici odležet.
02.
Mleté maso osolte a dlaní vytvarujte čtyři vyšší hamburgery. Troubu rozehřejte na 180 °C. V pánvi na olivovém oleji zprudka orestujte hamburgery a oloupané rozpůlené cibule. Maso poté vložte do ohnivzdorného pekáče vyloženého pečicím papírem. Na každý hamburger dejte plátek sýru, opečené cibule a deset minut zapečte.
03.
Žemle rozkrojte napůl a vnitřní strany v pánvi krátce opečte dozlatova. Obě části žemle potřete připraveným dipem a na spodní polovinu navrstvěte list salátu, hamburger, grilované cibule a přiklopte druhou polovinou žemle.
Co nesmí chybět ve vašem oblíbeném hamburgeru?