Článek
Tápete, jak správně připravovat maso na grilu? Nechte si poradit. Šéfkuchař Pražského kulinářského institutu Zdeněk Marcín vám dnes v pořadu Kuchař ví! internetové televize Stream.cz ukáže, jak grilovat pořádný flák krkovice. Úspěch máte zaručen! Krkovice pečená v celku technikou nepřímého grilování má totiž úplně jiné grády než jednotlivé plátky – maso je dokonale šťavnaté a neuvěřitelně křehké, a navíc si každý může dát přesně jen tak velký kus, jaký chce.
VYCHYTANÉ GRILOVÁNÍ
Tip: Chcete se blýsknout a pořádně si pochutnat? Vyzkoušejte ke grilovaným a pečeným masům naše originální přílohy (žampionové špízy nemají chybu).
Máte v rukávu nějaké kulinářské eso, kterým oslňujete hosty na grilovačce?