Hlavní obsah
0,0
(0)
Foto: Nescafé

Foto: Nescafé

Za chutí Asie nemusíte jet daleko! Připravte si originální recept z aljašské tresky v pohodlí domova!

15 min.
Příprava
23 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
Miska Patulai
  • 500 g tresky
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 ks cibule
  • 4 ks jablek
  • 2 ks pomeranče
  • 1 ks grapefruitu
  • 1 lžíce škrobu
  • 2 lžíce medu
  • 1 lžička kávy NESCAFÉ Gold
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 1 lžička octa 8%
  • 1 lžička soli
  • 500 ml drůbežího vývaru
  • 100 g fazolových lusků
Článek

Postup

01.

Rybu nakrájíme na malé kousky. Na pánev nalijeme olej, ve kterém zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme rybu a krátce osmahneme.

02.

Oloupaná jablka zbavená jádřinců nakrájíme na malé kostičky. Na stejné kousky nakrájíme také grapefruit a pomeranč, ovoce přihodíme na pánev k rybě a smažíme za občasného zamíchání dalších deset minut.

03.

Vývar smícháme se škrobem, medem, kávou, sójovou omáčkou, ochutíme octem, nalijeme na směs na pánvi a vaříme za stálého míchání ještě asi tři minuty. Podáváme s rýží.

Energetická hodnota celkem pro 1 porci
Energie1 860 kJ
Bílkoviny27,96 g
Tuky11,4 g
Sacharidy54,14 g
Sůl4,36 g
SAFA2,52 g
Vláknina9,25 g
Cukry40,67 g
Související témata:

Načítám