Hlavní obsah
5,0
(1)
Foto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Skvělé jídlo, které se hodí ve chvíli, kdy vám zbyl nějaký ten bramborový knedlík? Frittata s bramborovým knedlíkem, rajčaty a olivami!

10 min.
Příprava
10 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
2 porce
  • 1 šiška bramborových knedlíků
  • 4 ks vejce
  • 2 ks rajčat
  • 1 hrst černých oliv
  • 3 lžíce oleje
  • 2 stroužky česneku
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/4 lžičky pepře zeleného
Článek

Postup

01.

Bramborový knedlík rozkrájejte na kostičky. Česnek nakrájejte na plátky a vložte ho na pánev na trochu oleje a chvilinku ho restujte, nesmí zhnědnout, pak by byl hořký. Poté přidejte knedlík a také ho chvilku opékejte.

02.

Nyní přidejte rajčata nakrájená na měsíčky, posypte celými olivami a zalijte rozšlehanými, mírně osolenými vejci. Pak již jen počkejte než během pečení zaschnou a můžete podávat. Ideálně lehce okořeněné čerstvě namletým zeleným pepřem.

A jak na bramborové knedlíky? Podívejte se na video, kde je postup krok za krokem.

Načítám