Hlavní obsah

Extravagantní modely z červeného koberce letošního léta

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Zatímco většina společenských akcí dostala v roce 2020 kvůli pandemii červenou, letošek je na tom podstatně lépe. Celebrity nahodily make-up a róby a znovu opanovaly červené koberce. Podívejte se na to nejzajímavější, co na ně dosud vynesly. Někdy zůstává rozum stát!

Článek

Červené koberce uplynulých měsíců toho nabídly skutečně hodně. Podívejte se na nejzajímavější, nejodvážnější i nejulítlejší modely, které upoutaly největší pozornost. Co zaujalo vás?

Kim Kardashian (40)

Ačkoliv na této velkolepé módní akci nebývá o výstřední a originální modely nouze (dokonce jsou žádány), letošní ročník Met Gala byl po koronaviru přece jen trochu umírněnější. Velkou pozornost na sebe ovšem strhla hvězda reality show, která se od hlavy až po paty zahalila do černé látky. Dokonce přes ni tak špatně viděla, že na červeném koberci nepoznala ani svou sestru. Model značky Balenciaga se stal terčem nejrůznějších internetových vtípků – lidé ho přirovnávali například k mozkomorům ze ságy o Harrym Potterovi.

Foto: Profimedia.cz

U Kim Kardashian by nikoho nepřekvapil originální odhalený model, ale tenhle byl opravdu šokujícíFoto: Profimedia.cz

Jitka Čvančarová (43)

Na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech se české herečce podařilo na sebe strhnout veškerou pozornost – a nebylo to poprvé. Oslnivé modré šaty z dílny slovenského návrháře Borise Hanečky (38) se probíraly všude možně, zejména pak množství látky, kterým disponovaly a kvůli níž se divě obtížně vystupovalo z auta. Přestože ze stran veřejnosti se herečka s pochvalnými komentáři zrovna nesetkala, ona sama si róbu nemohla vynachválit. V blankytných šatech si prý připadala jako v nebi a i návrháře jí údajně seslalo samo nebe. Róba byla rozhodně velkolepá, a přesně taková se na červený koberec hodí.

Foto: Profimedia.cz

Zářící Jitku Čvančarovou doprovodil milující manžel Petr Čadek (42)Foto: Profimedia.cz

Emma Corrin (25)

Britská herečka měla na letošním udílení televizních cen Emmy mnoho důvodů k radosti. Seriálu Koruna (2016–dosud) tam totiž pršela jedna soška za druhou – vyhrál v kategorii nejlepší drama, scénář a režie a oceněna byla kupříkladu i Gillian Anderson (53) v roli britské premiérky Margaret Thatcher (✝87). Představitelka princezny Diany sice cenu nezískala, ale zaujala outfitem. Jednoduché šaty Miu Miu doplnila originálními vysokými rukavicemi, čepečkem a zajímavou manikúrou. Následně byl její model přirovnávám k oblečení ze seriálu Příběh služebnice (2017–21).

Foto: Profimedia.cz

Zajímavé, originální, nepřehlédnutelné... Emma Corrin v nezvyklém modelu upoutala pozornost – a o to přece jde!Foto: Profimedia.cz

Doja Cat (25)

Americká zpěvačka a raperka poutala pozornost na udílení hudebních cen Grammy. Nejenže bylo velmi těžké se jí kvůli hlubokému výstřihu dívat do očí, ale šaty byly celkově velmi zvláštní. Vrchní část připomínala rozepnutou motorkářskou bundu a spodní část evokovala jatka vzácných ptáků. Netradiční outfit byl z dílny módního domu Roberto Cavalli.

Foto: Profimedia.cz

Doja Cat se vyprsila v podivném a nesourodém modeluFoto: Profimedia.cz

Lil Nas X (22)

Známý rapper je proslulý extravagantním stylem – nebojí se ani modelů, které připomínají dámské šaty. Pro pozornost udělá zkrátka téměř vše. Na udílení cen MTV dorazil v modelu, který trochu připomínal Elvise v dobách největší slávy a částečně dámské šaty s vlečkou. Třpytivý šeříkový outfit s dráždivě odhaleným ramenem pocházel z dílny Versace.

Foto: Profimedia.cz

Raper rád šokuje hudbou i modely a takovou příležitost si nemohl nechat ujítFoto: Profimedia.cz

Our Lady J (36)

Jednou z nejodvážněji oblečených žen na letošním udílení cen Emmy byla americká pianistka. Na červeném koberci ukázala nejen potetovaná stehna, ale také obě bradavky. Šaty z průhledné látky měla umělkyně v pase vylepšené lesklým korzetem. Celý kostým působil velmi laciným dojmem a vypadalo to, že ho umělkyně zakoupila v sexshopu.

Foto: Profimedia.cz

Pianistku by konzervativnější člověk tipoval na o něco zahalenější modelFoto: Profimedia.cz

Megan Fox (35)

Zahalený model? To není nic pro tuhle americkou herečku a modelku. Pravidelně se na veřejnosti objevuje ve více než úsporných outfitech a v jednom takovém si vyšla na udílení cen MTV. Pod průhledné šaty značky Mugler si oblékla pouze třpytivá tanga. Kdyby si vzala jen ta, vyšlo by to nastejno.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Megan Fox ukázala světu už asi skoro všechno (a několikrát)Foto: Profimedia.cz

Bella Hadid (24)

Tento model z festivalu v Cannes obletěl celý svět. Americká modelka oblékla jednoduché černé šaty značky Schiaparelli se zvláštním hlubokým oválným výstřihem, jehož součástí byl masivní zlatý náhrdelník ve tvaru průdušek. Velmi povedené a zábavné!

Foto: Profimedia.cz

Modelka Bella Hadid se v Cannes blýskla netradičním náhrdelníkem a dokázala přitom zůstat vkusnáFoto: Profimedia.cz

Mrkněte na nejodvážnější nahé šaty minulých let. Laťka je nasazena vysoko, ale hvězdy se opravdu snaží!

Reklama

Načítám