Článek
Postup
01.
Jednu menší cibuli nakrájejte na drobné kostičky. V pánvi nechte rozpustit dvě lžíce másla a dosklovata na něm cibuli osmahněte, trvá to asi 2–3 minuty. Přidejte sůl, pepř a drcený kmín.
02.
Do pánve k cibuli rozdrobte droždí a rozmíchejte ho vařečkou. Droždí se rozpustí a rozvoní – pořád míchejte, až se začne znovu spájet a chytat barvu.
03.
V té chvíli vlijte do pánve rozšlehaná vajíčka a opět je za stálého míchání nechte srazit.
04.
Pomazánka je chutná teplá i studená. Podávejte ji na dobrém chlebu, který můžete nasucho opéct. Bohatě posypte bylinkami a přikusujte čerstvou zeleninu.
Milujete drožďovou pomazánku stejně jako my v redakci?