Článek
Postup
01.
Začněte bagetkami s kozím sýrem. Bagetu nakrájejte na kolečka, pokapejte olivovým olejem a nechte krátce zapéct na grilu či v troubě při 180 stupních.
02.
Sýr nakrájejte také na kolečka, rozložte je po plátcích bagety, pokapejte olejem, medem, můžete je i posypat strouhanými lanýži a vše vložit na chvíli zpět trouby.
03.
Mezitím máte čas na salát. Do malinového octa přidejte hořčici, sůl, bílý pepř a cukr. Základ pečlivě vyšlehejte metličkou a nechte ho 10 minut odstát. Poté smíchejte všechny druhy olejů a po částech je zašlehávejte do octového základu.
04.
Pak už jen omyjte všechny druhy salátů, promíchejte je se zálivkou a servírujte v hlubokém talíři s plátky bagety se sýrem a konfitovanými rajčaty.