Článek
Postup
01.
Maso nakrájejte na proužky a zprudka orestujte na 2 lžících oleje tak, aby bylo ze všech stran hezky opečené. Osolte, opepřete a dejte stranou.
02.
Do pánve přidejte lžíci oleje a 5 minut na ní opékejte na proužky nakrájenou cibuli a papriku, během pečení osolte a na posledních 30 vteřin přidejte nasekaný česnek. Zeleninu vyjměte a přidejte k masu.
03.
Naposledy v pánvi rozpalte zbývající lžíci oleje a opečte na ní na proužky nakrájené zelí. Když je zelí měkké (ale stále ještě křupavé!), opepřete ho a přilejte k němu rozšlehaná vejce. Dobře promíchejte, zalejte směsí sójové a rybí omáčky, vody a škrobu a ještě asi minutu za stálého míchání opékejte. Do pánve vraťte maso a zeleninu a nechte prohřát. Podávejte s nasekanými buráky, koriandrem a limetkou.
Tip: Maso a zelenina se pečou zvlášť, aby zůstaly křupavé. Cibuli a zelí sice můžete restovat přímo s masem, ale tímto způsobem si vždycky nakrájíte další surovinu mezitím, co se opéká předchozí.