Článek
Postup
01.
Mleté maso osolte, opepřete a promíchejte. Dejte chvíli odstát. V hluboké pánvi rozehřejte olej a nechte na něm zesklovatět nahrubo nakrájenou cibuli. Přidejte maso a restujte, dokud nepřestane dělat hrudky.
CUKETY SKVĚLE DOLADÍ TEPLÁ MASOVÁ JÍDLA
02.
Přidejte utřený česnek, rajčatovou salsu (ideálně nějakou ostřejší) a římský kmín. Asi deset minut duste pod poklicí. Pak přidejte na tenká kolečka nebo půlkolečka (podle velikosti) nakrájenou cuketu a ještě asi deset minut duste už bez poklice. Podávejte s rýží nebo třeba v tortillách na tacos (koupíte v supermarketech v sekci se zahraničními potravinami).
Tip: Máte-li rádi výraznější chutě, nebojte se přidat červenou chilli papričku nebo čerstvý koriandr.
A jak připravujete cuketu vy?