Hlavní obsah
4,3
(4)
Foto: David Háva

Foto: David Háva

Potřebujete nastartovat tělo? Zkuste naše zelené menu pro jarní detox. Avokádové crostini jsou super začátek!

20 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 svazek čerstvé bazalky
  • 3 snítky čerstvé máty
  • 2 stroužky česneku
  • 2 ks avokáda
  • 1 lžička citronové kůry
  • 4 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžička soli
  • 1 špetka pepře
  • 1 ks celozrnné bagetky
  • 1 hrst řeřichy
  • 1/2 svazku ředkviček
Článek

Postup

01.

Bazalku a mátu nasekejte nadrobno, stroužky česneku prolisujte. Avokáda rozpulte, vyjměte pecku a vydlabejte dužinu ze slupek. Rozmačkejte ji vidličkou a smíchejte s bazalkou, mátou, česnekem, šťávou a kůrou z citronu.

02.

Nakonec směs podle chuti osolte a opepřete. Plátky bagety opečte na suché pánvi, natřete je pomazánkou a ozdobte nasekanou řeřichou a plátky ředkviček.

Související témata:

Načítám