Hlavní obsah
3,1
(11)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Zkuste upéct buchtu místo mouky z pudinkového prášku. Je snadná, bez lepku a s tvarohovo karamelovým krémem a čokoládovým zdobením.

20 min.
Příprava
40 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
1 plech
  • 1 balíček prášku do pečiva
  • 4 ks vejce
  • 5 lžic cukru krupice
  • 4 sáčky čokoládového pudinkového prášku
  • 1 sklenička cukru moučka
  • 1 sklenička oleje
  • 3 hrnky mléka
  • 2 sáčky karamelového pudinku
  • 500 g měkkého tvarohu
  • 1 tabulka mléčné čokolády
Článek

Postup

01.

Z mléka, karamelového pudinkového prášku a krupicového cukru uvařte hustý pudink a přikryjte ho folií, aby se neudělal škraloup. Po vychladnutí jej vyšlehejte s tvarohem. 

02.

Čokoládový pudinkový prášek promíchejte s práškem do pečiva a moučkovým cukrem, přidejte olej a vejce a vyšlehejte těsto. Těsto rozetřete na  na vymazaný a vysypaný plech a upečte v troubě při 180 stupních.

03.

Po vychladnutí plát těsta potřete krémem a posypte strouhanou čokoládou, čokoládovými hoblinkami nebo jiným čokoládovým zdobením.

Související témata:

Načítám