Článek
Postup
01.
Sójové maso uvařte dle návodu na sáčku, do vroucí vody ale nezapomeňte přidat koření na čínu. Hotové sójové kostky sceďte a dále s nimi můžete pracovat jako s klasickým masem.
02.
Na troše oleje zpěňte nadrobno pokrájenou cibulku, přidejte sójové kostky, kostku zeleninového bujonu (kdo ho nemá rád, tak ho samozřejmě vynechá), sůl, pepř, koření na čínu, a důkladně promíchejte.
03.
Poté přidejte hořčici, kečup, muškátový oříšek, pokrájenou zeleninu a sójovou omáčku. Zalijte trochou vody a zhruba 15 minut nechte vařit. Pokud vám zbylo příliš šťávy, zahustěte lžící solamylu. Podávejte s rýží.
Věděli jste, že ze sójového masa můžete usmažit i řízky? Ne? Vyzkoušejte zachutnají vám.