Článek
Postup
01.
Mleté maso (vyberte takové, kde není příliš mnoho tuku) důkladně osolte, opepřete a nasucho dejte opékat na rozpálenou pánev. Oheň stáhněte na půlku a pozvolna opékejte, dokud není maso krásně hnědé a sypké. Trvá to asi 20 minut.
02.
Mezitím nakrájejte rajčata na kostičky a cibuli a koriandr najemno. Promíchejte, osolte, opepřete a salát nechte odpočinout. Do další pánve nebo rendlíku vlejte fazole, přiveďte k varu a nechte probublávat, dokud se rajčatová šťáva nezredukuje a nezhoustne.
03.
Když jsou fazole prohřáté, přilejte je k masu a nechte společně ještě chvíli vařit.
04.
Pšeničné placky ohřejte (buď v mikrotenovém sáčku v mikrovlnné troubě, nebo nasucho na pánvi) naplňte masovou směsí a nasekaným ledovým salátem, poklaďte sýrem a zabalte. Pokud máte pocit, že tortilly nedrží, spojte je párátkem. Podávejte s rajčatovým salátem, zakysanou smetanou a guacamole.