Článek
Postup
01.
Bagety rozkrojíme napůl. Česnek smícháme s máslem, pepřem a petrželkou. Touto směsí bagetky potřeme a umístíme po dvou půlkách do alobalu. Krátce grilujeme a poté podáváme k masu.
Máte doma nějaké to pečivo jako přílohu a chcete jej trochu vylepšit? není nic jednoduššího, než využít našeho receptu!
Bagety rozkrojíme napůl. Česnek smícháme s máslem, pepřem a petrželkou. Touto směsí bagetky potřeme a umístíme po dvou půlkách do alobalu. Krátce grilujeme a poté podáváme k masu.
Energetická hodnota celkem - 4 porce | |
---|---|
Energie | 8 955,8 kJ |
Bílkoviny | 43,82 g |
Tuky | 120,5 g |
Sacharidy | 219,72 g |
Sůl | 2,59 g |
SAFA | 59,58 g |
Vláknina | 24,73 g |
Cukry | 10,27 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama