Hlavní obsah
3,1
(102)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Celerová pomazánka v této úpravě zmizí ze stolu dřív, než si dovedete představit.

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 20 g parmazánu
  • 100 g šunky
  • 3 lžíce zakysané smetany
  • 3 lžíce majonézy
  • 1 lžička citronové šťávy
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka pepře
  • 150 g celeru
  • 100 g goudy
  • 2 ks vejce
Článek

Postup

01.

Celer, sýry, šunku a oloupaná vejce nastrouhejte na hrubém struhadle.Osolte, opepřete a spojte se smetanou a majonézou. Nakonec pomazánku ochuťte citronovou šťávou a zlehka promíchejte.

Energetická hodnota celkem - 4 porce
Energie4 590,46 kJ
Bílkoviny61,51 g
Tuky87,8 g
Sacharidy14,5 g
Sůl6,48 g
SAFA37,06 g
Vláknina6,24 g
Cukry7,15 g

Načítám