Článek
Postup
01.
Celer, sýry, šunku a oloupaná vejce nastrouhejte na hrubém struhadle.Osolte, opepřete a spojte se smetanou a majonézou. Nakonec pomazánku ochuťte citronovou šťávou a zlehka promíchejte.
Celerová pomazánka v této úpravě zmizí ze stolu dřív, než si dovedete představit.
Celer, sýry, šunku a oloupaná vejce nastrouhejte na hrubém struhadle.Osolte, opepřete a spojte se smetanou a majonézou. Nakonec pomazánku ochuťte citronovou šťávou a zlehka promíchejte.
Energetická hodnota celkem - 4 porce | |
---|---|
Energie | 4 590,46 kJ |
Bílkoviny | 61,51 g |
Tuky | 87,8 g |
Sacharidy | 14,5 g |
Sůl | 6,48 g |
SAFA | 37,06 g |
Vláknina | 6,24 g |
Cukry | 7,15 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama