Hlavní obsah

Čas na jarní pečínku je tu! Tři šťavnatá masa, na kterých si pochutnáte

Foto: David Háva

Pečínky k Velikonocům neodmyslitelně patříFoto: David Háva

Oslavte svátky jara lahodnými pečínkami. Připravili jsme pro vás jehněčí s vůní rozmarýnu, dozlatova upečená baby kuřátka a králíka s fenyklem. Hostina může začít!

Článek

Není nic jednoduššího – kus kvalitního masa, hodně zeleniny, bylinky a šup s tím do trouby. Za chvilku už se kuchyní line fantastická vůně. Jehněčí maso si rozumí s hodně aromatickými bylinkami, jako je rozmarýn nebo tymián. Nemusíte šetřit ani česnekem, podlévat můžete i kvalitním červeným vínem.

Jemné maso baby kuřátek toho moc nepotřebuje, v případě nouze stačí osolit, poklást kousky másla, a na talíři budete mít božskou manu. Ke králíkovi přidejte něco šťavnatějšího, místo špeku můžete do pekáče vložit kousek bůčku.

Načítám