Článek
Postup
01.
Červenou cibuli nakrájejte a vložte do misky, zalijete limetkovou šťávou a jablečným octem. Troubu předehřejte na 150 °C.
02.
Maso dejte do pekáče, posypte směsí koření Santa Maria Burrito, zakápněte pomerančovou šťávou a přidejte pomerančovou kůru. Zakryjte alobalem a pečte 2-3 hodiny. Mezitím si připravte zeleninu – nakrájejte salát i ředkvičky najemno a rozdrobte sýr.
03.
Vyndejte maso z trouby a pomocí dvou vidliček ho natrhejte. V troubě krátce ohřejte kukuřičné tacos. Po vyndání je naplňte masem, salátem, ředkvičkami, nakládanou červenou cibulkou a rozdrobeným sýrem.
Pokud jsou cizokrajné kuchyně a trochu náročnější vaření váš šálek kávy, pak si nenechte ujít FoodParade, který se koná poslední prázdninový víkend, tedy 31.8.-1.9. v pražském Trojském zámku. Další recepty, které můžete nejen ochutnat na festivalu, ale také si je sami doma připravit, najdete zde.