Hlavní obsah

Luxus se slevou: Topmodelka Miranda Kerr prodala dům v Malibu, se čtyřmi syny se stěhuje do lepšího!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Australská supermodelka Miranda Kerr, známá nejen díky svým úspěchům na přehlídkových molech, ale také vztahům s významnými muži, uzavřela další kapitolu svého života. Po téměř deseti letech prodala svůj dům v Malibu. Nový majitel za něj zaplatil 4,1 milionu dolarů, což je méně, než Miranda původně požadovala. Zajímá vás, jak vypadá nemovitost v přepočtu za skoro 95 milionů korun?

Článek

Miranda si dům pořídila v roce 2014, kdy byla čerstvě po rozvodu s Orlandem Bloomem, s nímž má syna Flynna. O pár let později našla lásku v o sedm let mladším miliardáři Evanu Spiegelovi, se kterým má syny Harta, Mylese a Pierra. Malibu bylo pro tuto početnou rodinu ideálním útočištěm, nakonec však usoudili, že je čas se přesunout do ještě většího luxusu, a rezidenci se rozhodli prodat. Díky tomu máte nyní šanci si dům, který se původně nabízel za 4,5 milionu dolarů, prohlédnout pěkně zblízka.

Dům se slavnou historií

Sídlo v Malibu, které Miranda s rodinou opustila, je oázou klidu s dechberoucími výhledy na Tichý oceán. Tuto nádheru si jako předešlý majitel užíval také oscarový herec James Whitmore, známý například z filmu Vykoupení z věznice Shawshank, jenž nemovitost vlastnil několik desítek let až do své smrti v roce 2009. Poté se k pozemku s několika samostatnými stavbami dostala Kerr, která nechala rezidenci zmodernizovat, aby odpovídala jejímu vkusu a potřebám. Hlavní dům o rozloze přes 200 metrů čtverečních je prozářený světlem, laděný do minimalistické bílé a nabízí dokonalé propojení interiéru s venkovní terasou a bazénem. Celkově velmi citlivě zapadá do okolí.

Kromě hlavního domu se na pozemku nacházejí dvě menší budovy (sloužící hlavně pro hosty) a dům u bazénu s posilovnou. Celkem šest ložnic a pět koupelen z této nemovitosti činí luxusní útočiště, které se může pyšnit jednou z nejprestižnějších adres v Kalifornii.

Z dobrého za ještě lepším

I když prodejní cena nakonec klesla na 4,1 milionu dolarů, Miranda a Evan se tím rozhodně nehodlají omezovat při výběru nových nemovitostí. Jejich pozornost se nyní obrací k dalším projektům, mezi něž patří francouzská vila v Paříži a především nový velkolepý projekt v Holmby Hills, kde dokončují výstavbu svého nového luxusního sídla – už nyní v hodnotě 100 milionů dolarů.

Načítám