Hlavní obsah
3,3
(10)
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Až budete péct bůček, přihoďte do pekáče kus masa navíc a pak z něj udělejte pomazánku. Stejně ji můžete udělat i z jiného vepřového masa, ale bůčková je nejlepší! Na chlebu a s okurkou.

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 250 g bůčku
  • 1 lžička mletého kmínu
  • 1 ks cibule
  • 2 špetky soli
  • 2 stroužky česneku
  • 1 špetka pepře
Článek

Postup

01.

Cibuli oloupejte, nakrájejte nadrobno, spařte vařící vodou a nechte vychladnout. Bůček spolu s utřeným česnekem, kmínem, pepřem a solí umixujte na pastu a promíchejte s vychladlou cibulí.

Energetická hodnota celkem - 4 porce
Energie4 434 kJ
Bílkoviny61,95 g
Tuky85,18 g
Sacharidy13,3 g
Sůl2,53 g
SAFA23,99 g
Vláknina2,88 g
Cukry5,93 g
Související témata:

Načítám