Článek
Postup
01.
Cibuli oloupejte, nakrájejte nadrobno, spařte vařící vodou a nechte vychladnout. Bůček spolu s utřeným česnekem, kmínem, pepřem a solí umixujte na pastu a promíchejte s vychladlou cibulí.
Až budete péct bůček, přihoďte do pekáče kus masa navíc a pak z něj udělejte pomazánku. Stejně ji můžete udělat i z jiného vepřového masa, ale bůčková je nejlepší! Na chlebu a s okurkou.
Cibuli oloupejte, nakrájejte nadrobno, spařte vařící vodou a nechte vychladnout. Bůček spolu s utřeným česnekem, kmínem, pepřem a solí umixujte na pastu a promíchejte s vychladlou cibulí.
Energetická hodnota celkem - 4 porce | |
---|---|
Energie | 4 434 kJ |
Bílkoviny | 61,95 g |
Tuky | 85,18 g |
Sacharidy | 13,3 g |
Sůl | 2,53 g |
SAFA | 23,99 g |
Vláknina | 2,88 g |
Cukry | 5,93 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama