Článek
Postup
01.
Brambory uvařte ve slupce doměkka. Když vychladnou, oloupejte je a nakrájejte na kostky.
02.
Hrušky omyjte, zbavte jádřinců a nakrájejte na stejně velké kousky jako brambory. Smíchejte, přidejte nadrobenou nivu a ořechy nasekané nahrubo.
PŘI PŘÍPRAVĚ BRAMBOROVÉHO SALÁTU SE FANTAZII MEZE NEKLADOU
03.
Podávejte polité dresinkem: vyrobíte ho jednoduše tak, že smícháte hořčici a med. Pokud budete mít pocit, že je nutné salát přichutit, můžete zkusit pár kapek citronové šťávy a pár zrnek soli.
Máte radši hrušky jako dezert než v bramborovém salátu? V tom případě si připravte pečené hrušky s ořechy a medem. A také se podívejte na nejlepší recepty na lehké i tradiční bramborové saláty.