Článek
Postup
01.
Víno s kořením, cukrem a nakrájeným grepem přiveďte k varu a povařte na mírném stupni asi 10 až 15 minut. Podávejte ve skleničkách ozdobených dílkem grepu.
Foto: svetlanabalyn, Shutterstock.com
Svařák z bílého vína - a s grepem? A proč ne? Méně známá varianta zahřeje v chladnějších dnech!
Víno s kořením, cukrem a nakrájeným grepem přiveďte k varu a povařte na mírném stupni asi 10 až 15 minut. Podávejte ve skleničkách ozdobených dílkem grepu.
Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
---|---|
Energie | 1 689,6 kJ |
Bílkoviny | 1,05 g |
Tuky | 0,04 g |
Sacharidy | 99,31 g |
Sůl | 0,03 g |
SAFA | 0,01 g |
Vláknina | 2,42 g |
Cukry | 51,83 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama