Článek
Postup
01.
Mleté maso, nasekané kapary, parmezán, žloutek, hořčici a čerstvě mletý pepř smíchejte v tuhou hmotu, ze které vytvarujte biftečky vysoké asi 7 milimetrů a velké jako plátky vámi zvoleného pečiva.
02.
Zabalte je do pečicího nebo svačinového papíru a uložte asi na 20 minut do lednice.
03.
Červenou cibuli nakrájejte na silnější kolečka a opečte je na pánvi lehce dozlatova.
04.
Připravené maso vyndejte z lednice a opečte je zprudka z obou stran na grilovací pánvi lehce potřené olivovým olejem, celkem to trvá asi 3 minuty.
05.
Na plátky pečiva položte kolečka rajčat, na ně dejte opečené biftečky a navrch grilovanou cibuli.
Kam ještě přidat kapary? Uvařte si tortellini s pancettou a kapary.