Článek
Postup
01.
Cibuli oloupejte, nakrájejte a vložte na rozpuštěné máslo. Toho by mělo být asi tolik, aby všechnu cibuli lehce obalilo. Petržel oškrábejte, nastrouhejte ji nahrubo a přidejte k cibuli. Vše asi 5 minut opékejte, až cibule zezlátne.
02.
Maso nakrájejte na kostky asi 2 x 2 centimetry velké a vložte ho k cibuli. Vše míchejte tak dlouho, až se maso zatáhne, přidejte sůl a sladkou papriku.
03.
Po zhruba 10 minutách dušení vše podlijte hovězím vývarem a za občasného promíchání a podlití vodou maso s cibulí duste asi 2 hodiny, až bude maso úplně měkké a cibule rozvařená na omáčku.
04.
Talíř obložte uvařenými bramborami nakrájenými na plátky, doprostřed naservírujte guláš a může se podávat!