Článek
Postup
01.
Klobásu nakrájejte na půlkolečka a orestujte ji na pánvi. Žádný tuk pod ni není potřeba dávat, většinou pustí omastek sama dost.
02.
Pak přidejte na větší kostičky nakrájenou plátkovou slaninu a na plátky nakrájené žampiony. Vše orestujte, až houby úplně změknou. Slijte přebytečný tuk, směs rovnoměrně rozprostřete po celé pánvi a rozklepněte na ni vajíčka a vidličkou je párkrát promíchejte, až zatuhnou.
03.
V tu chvíli pánev stáhněte z plotny, zasypejte ji nastrouhaným čedarem, poklaďte půlkami cherry rajčátek, a pokud máte tu možnost, vložte pánev ještě asi na 5 minut do trouby pod gril, aby se sýr zapekl.
04.
Nakonec vše opepřete a zasypte jemně nasekanou petrželkou nebo pažitkou, nakrájejte na řezy a podávejte s opečenou bagetkou nebo toastovým chlebem.
Další tipy na rychlé večeře z jednoho hrnce.