Hlavní obsah

Jennifer Lopez v sexy šatech pomsty aneb „O tohle jsi přišel, Bene“! Móda na filmovém festivalu v Torontu

Foto: Profimedia.cz, Gettyimages.com

Foto: Profimedia.cz, Gettyimages.com

Svět stříbrného plátna nikdy nezahálí, a tak jakmile skončil filmový festival v Benátkách, odstartoval další v kanadském Torontu. Koná se tam jedna slavnostní premiéra za druhou, město je plné velkých hvězd a červený koberec už bude asi notně ošlapaný. A oblíbené krásky opět září v dokonalých róbách.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Ještě před pár dny měly celebrity slet v italských Benátkách, teď už excelují v kanadském Torontu. Koná se tam tradiční filmový festival, premiéra střídá premiéru a na červeném koberci je rozhodně na co koukat. Už se po něm prošla zatraceně sexy Jennifer Lopez, obdobně okouzlující Salma Hayek či Demi Moore, sofistikovaná Cate Blanchett a také zamilovaná Katy Perry.

Jennifer Lopez a její módní pomsta?

Krásná herečka a zpěvačka, která si právě teď neprochází vůbec snadným obdobím, nemohla v Torontu chybět. I když po měsících spekulací ona i její manžel Ben Affleck přiznali, že se rozvádějí, práce je práce.

Umělkyně v Torontu propaguje svůj nový film, sportovní drama Unstoppable, kde má hlavní roli. A na tom, co si vezme na premiéru, si dala opravdu záležet. Oblékla neuvěřitelně žhavé stříbrné šaty, které z profilu odhalovaly holé tělo. Jde o kousek z dílny australské návrhářky Tamary Ralph a zahraniční média tento model už dokonce označila jako revenge dress, tedy šaty pomsty. Takto se totiž označují outfity, které mají jasně ukázat, o co všechno váš ex přišel. Pokud to byl hereččin záměr, rozhodně splnil účel.

I další model, který Jennifer Lopez v Torontu vynesla, její křivky skvěle prodal. Šaty značky Chloé nebyly sice tak prvoplánově vyzývavé, šlo spíš o romantický look, nicméně tak akorát průsvitná látka se o potřebný efekt rozhodně postarala.

Oceněná Cate Blanchett

Další velkou hvězdou torontského festivalu se stala herečka Cate Blanchett. Odnesla si cenu, která se každoročně uděluje významné ženě filmového průmyslu, jež pomáhá dalším ženám v kariéře. Ve své děkovné řeči mimo jiné vyzvala filmový průmysl, aby se při své práci víc soustředil na udržitelnost a vyráběl „zeleněji“. A zazářila i módně – obzvlášť šaty, v nichž si ocenění přebírala, byly skvostné. Ne nadarmo ji mnozí fanoušci nazvali královnou.

Další slavné dámy

V Torontu se to celebritami jen hemží a vyjmenovat všechny je v podstatě nemožné. Zmínit ale musíme určitě Angelinu Jolie. Ta je zde především kvůli svému novému snímku Without Blood, který režírovala. V příběhu z italského venkova, kde dojde k děsivému násilnému činu a přežije ho pouze čtyřletá holčička, si hlavní roli zahrála Salma Hayek. Ani ta tedy nemohla chybět.

Do Kanady ale přiletěla třeba i Demi Moore, a to kvůli kontroverznímu hororu Substance. Hraje v něm stárnoucí televizní hvězdu, která se rozhodne vyzkoušet speciální substanci, díky níž bude mladší a krásnější. Tohle její dokonalé já se ale musí po sedmi dnech vždy vystřídat s tím starým…

A vynechat nelze ani Katy Perry. Do Toronta doprovodila svého partnera, herce Orlanda Blooma. Ten zde představuje svůj nový film The Cut, v němž se jako vysloužilý boxer snaží ještě jednou dostat do ringu.

Festival v Benátkách je za námi, ale i letos to byla velká podívaná. Eva Herzigová ohromila v overalu! Benátky přinášejí to nejlepší ze světa filmu i módy. Pokochejte se

Načítám