Hlavní obsah

Móda z Tony Awards. Angelina Jolie jako socha Svobody, Brooke Shields v crocsech

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Angelina Jolie, Nicole Scherzinger, Alicia Keys či Brooke Shields. V New Yorku se včera udílely prestižní divadelní ceny Tony Awards a na červeném koberci nechyběla slavná jména. Kdo zazářil a proč proboha obula Brooke Shields místo lodiček žluté crocsy?!

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Tony Awards se udílí od roku 1947, a to představením a hercům z newyorské Broadwaye. Prestiž těchto cen je tak velká, že na jejich udílení nechybějí největší hollywoodské celebrity. A jinak tomu nebylo ani letos, nicméně na červeném koberci nešlo ani tak o divadelní ceny, jako spíše o ty módní.

Vítězem se stává…

Kdo si vysloužil za svůj outfit největší slávu, o kom se v souvislosti s Tony Awards mluvilo nejvíc? Jednoznačně o Angelině Jolie, která se většinou na červeném koberci objevuje v černé. Ale tentokrát udělala výjimku. A díkybohu za to!

Na akci oblékla sametové šaty v tónu zelené, róba je z dílny módní značky Versace a Angelina Jolie byla díky ní nepřehlédnutelná. V dobrém slova smyslu připomínala sochu Svobody – majestátní, důstojnou a elegantní krásku. Na udílení cen dorazila s dcerou Vivienne. Ta vynesla oblekové kalhoty a vestičku, které barevně sladila s šaty matky. I když co se týče doprovodu, je to vlastně spíš naopak – slavná matka byla doprovodem své dcery, protože Vivienne účinkuje na Broadwayi ve hře The Outsiders.

Potomci Angeliny Jolie a Brada Pitta jsou v poslední době v hledáčku médií, vypadá to totiž, jako by už se svým otcem nechtěli mít nic společného. Dcera Shiloh (v květnu oslavila osmnáctiny) si nechala změnit jméno z Jolie-Pitt pouze na Jolie. To samé udělaly ještě před ní dvě adoptivní děti Pitta a Jolie – dcera Zahara a syn Maddox. Spekuluje se, že podobný krok má v plánu i Vivienne, na Broadwayi už vystupuje jen jako Jolie.

Nepřehlédnutelná Brooke Shields

Kdo sklidil spíš nechápavé pohledy než obdivné, byla herečka Brooke Shields. Hvězda Modré laguny či sitcomu Správná Susan to tentokrát úplně nevychytala. Nic proti žluté barvě, ta jí sluší a své místo má samozřejmě i na červeném koberci. Pravda ale je, že šaty z módního domu Monique Lhuillier jí příliš dobře nepadly, v oblasti boků podivně odstávaly, čehož si hereččiny fanoušci všimli a na sítích to komentovali.

Shields navíc místo lodiček či střevíčků k šatům vynesla žluté gumové boty crocs, které většina z nás nosí maximálně na zahradě nebo u vody. Ale v tomto směru máme pro herečku pochopení, má za sebou operaci palců u nohy a boty na podpatku se s pooperační rekonvalescencí ani trochu neslučují. Móda je důležitá, ale zdraví je rozhodně na prvním místě!

Načítám