Hlavní obsah

Příběh lásky Jiřího Langmajera a Adély Gondíkové aneb Zkrocení notorického sukničkáře

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Jiří Langmajer dnes slaví 58. narozeniny. Patří mezi naše nejvyhledávanější herce. Se svou první manželkou byl ženatý téměř tři dekády, to mu ale nebránilo v četných záletech. Zdá se, že se usadil až s příchodem své druhé ženy Adély Gondíkové.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Herce s nepopiratelným charismatem provázela celý život pověst Dona Juana. I když měl doma manželku a dvě dcery, nezdráhal se kdejaké avantýry. Vrátit ho „na správnou cestu“ se podařilo až jeho nynější ženě Adéle Gondíkové, které za to už párkrát veřejně poděkoval a přiznal jí zásluhy. Naposledy to udělal včera na svém instagramu. „Zítra mi bude osmapadesát let. Definitivně se to překlopilo k šedesátce. Jsem zvědavý, co mi život ještě přichystá,“ řekl s nepředstíraným úsměvem a spokojeností. Nezapomněl k tomu ani připsat, že je sice o rok starší, ale mnohem šťastnější, než když byl mladší.

Příběh jejich velké lásky

V roce 2012 v rozhovoru pro Proženy.cz tvrdil: „Neznám ideální a krásnou ženu.“ V té době byl ještě ženatý s matkou svých dcer Kamilou, která s ním byla od počátku jeho kariéry. Šťastný nebyl ani jeden, ale nechtěli rozbíjet rodinu. Jiří věřil, že se jim podaří znovu vybudovat stabilní vztah, který byl pošramocený několika jeho zálety a zálibou v alkoholu. Jeden z románků prožil i s Adélou Gondíkovou při natáčení filmu Doktor od jezera hrochů (2010). V jejím případě se ale bezhlavě zamiloval (oficiálně se jako pár ukázali až v roce 2014, brali se 2019). Bylo na čase udělat radikální rozhodnutí: „Musel jsem přijít za ženou, která mě dvacet let držela nad vodou, vychovala dvě úžasné dcery a prožila se mnou příšerný, opravdu příšerný věci a říct jí: Promiň, jdu pryč,“ přiznal.

Já potřeboval žít rozervanej život, pořád být zamilovanej, přiožralej, žít na hraně. To skončilo, protože přišla Adéla.
Jiří Langmajer

Langmajer v DVTV

Život s Jiřím Langmajerem prý není jednoduchý. Potrpí si na jasně daný režim, snadno se nadchne pro nové trendy a nerad dělá kompromisy. Adéla to s ním ale umí. „Já potřeboval žít rozervanej život, pořád být zamilovanej, přiožralej, žít na hraně. To skončilo, protože přišla Adéla. Dostal jsem jednu ohromnou šanci, které se říká druhá. A to bylo, že jsem potkal svou druhou ženu,“ prozradil v podcastu (ne!)ZÁVISLÁ, kde otevřeně hovořil o svých psychických problémech. Právě Gondíková ho donutila je řešit a vyhledat lékaře. Od té doby drží svůj život pevně v rukou a změnil se v chování i ke svému okolí, rozdává úsměvy, kudy chodí. „Už se tolik neprožívám a konečně začínám žít normální, spokojený život,“ svěřil se v rozhovoru pro DVTV před čtyřmi lety. Večírky a propařené noci vyměnil za otužování, jízdu na kole a lyžování, často ve dvojici se svou ženou. Se všemi aktivitami se s fanoušky dělí na sociálních sítích.

Jiří, Adéla a Maybe

Jiří žije s Adélou spokojený život v Pyšelích nedaleko Prahy. Vzájemně se doplňují, a i když jsou spolu už čtrnáct let, stále vrkají jako dvě hrdličky. „Dokáže o ženu tak krásně pečovat a dennodenně jí dává najevo, že ona je ta jediná na světě. Každá žena potřebuje být obletována, milována a ráda slyší, že jí to sluší, že je hezká. A na to Jirka nikdy nezapomíná,“ chválí ho. Rodina se stala kompletní i díky fence zlatého retrívra Maybe, do které se Jiří bezmezně zamiloval. „Jsme jedna duše, jedno tělo,“ říká o ní. V případě Jiřího Langmajera rozhodně neplatí, že starý pes se nové kousky nenaučí…

Načítám