Hlavní obsah

Stylově (nejen) na festival? Inspirujte se lookem Sienny Miller, Paris Hilton nebo Sydney Sweeney

Foto: Gettyimages.com, Profimedia.cz

Foto: Gettyimages.com, Profimedia.cz

Džínové šortky, lehké květované šaty, halenka s volánky nebo body – to všechno může zahrnovat festivalový dress code. Patříte k nadšencům, kteří se nemohou dočkat, až vyrazí za hudbou? Inspirujte se Siennou Miller, Sydney Sweeney nebo Paris Hilton a podívejte se, jak můžete svůj outfit pojmout.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Sezona hudebních festivalů startuje, a ačkoli tu móda nehraje hlavní roli, nic vám nebrání v tom si se svým outfitem trochu pohrát. A vůbec nevadí, že nemíříte na kalifornskou Coachellu, ale na ostravské Colours (letos přijede i Lenny Kravitz!) nebo třeba Votvírák, který začíná už v tento čtvrtek.

Sienna Miller a double denim

Herečka Sienna Miller je ikonou festivalové módy – svými boho šik outfity z anglického Glastonbury inspirovala už před dvaceti lety. A na festival nezanevřela ani dnes, kdy jí je dvaačtyřicet a je dvojnásobnou mámou s úplně jiným životním stylem. U džínových šortek zůstala, vybrala si ale současnější střih do pasu a přidala džínovou bundu. Double denim je stále v kurzu a zrealizovat ho můžete i s džínovou košilí. Co se týče bot, Sienna vklouzla do nejmódnějšího páru sezony – kovbojských bot - dobře ale bude fungovat i spojení s nízkými sandálky.

Paris Hilton v body

Za oceánem je nejpopulárnějším hudebním festivalem Coachella, každoročně přiláká spoustu hvězd. Včetně Paris Hilton, která se oblékla do bílého body a háčkované sukně s volánky od značky PatBO. My jsme pro vás našli kousky v podobném duchu, styl sukně ale klidně obměňte – body skvěle pasuje i k objemnějším kouskům. Hilton outfit doplnila espadrilkami na klínku, pokud se ale chcete festivalem protančit, zvolte bezpečnější plochou variantu nebo sandálky.

Elsa Hosk v džínové sukni

Modelka Elsa Hosk sáhla po dlouhé džínové sukni, která je hitem téhle sezony. Pokud je na vás příliš těžká, zkuste variantu s rozparkem nebo klidně jen mididélku. Modelka, která pravidelně zdobila show Victoria's Secret, k ní přidala růžovou halenku s volánky a coby kontrast kotníkové boty, ke kompletu by se ale skvěle hodily i sandálky. Třeba ty se šněrováním.

Rachel Zoe vsadila na maxišaty

Na Coachellu se ráda vrací i hollywoodská stylistka Rachel Zoe, která měla před lety vlastní reality show The Rachel Zoe Project. Dvaapadesátiletá stylistka zůstává napříč dekádami věrná svému boho stylu a na festival vyrazila v lehkých květovaných maxišatech. Nezapomněla ani na své charakteristické doplňky – velké sluneční brýle a sadu prstenů. Pokud se vám její přístup k módě líbí, poradíme vám, kde najít obdobné kousky.

Sydney Sweeney

Fanynkou festivalů je i herečka Sydney Sweeney, kterou můžete znát ze seriálu HBO Euforie. Blondýnka, jež se chystá zopakovat roli Jane Fondy ve snímku Barbarella, vyrazila za hudbou v šortkách a topu z madeiry a podobně jako spousta jejích kolegyň se nechala strhnout trendem kovbojských bot. Kontrast odlišných materiálů i barev zkrátka funguje.

Načítám