Hlavní obsah

Meghan v Nigérii zazářila: Svými outfity potvrdila módní vkus a vzdala hold princezně Dianě

Foto: Gettyimages.com, Profimedia.cz

Foto: Gettyimages.com, Profimedia.cz

Harry a Meghan, vévoda a vévodkyně ze Sussexu, podnikli zahraniční cestu do Nigérie. Přinášíme vám pohled na všechny outfity, které Meghan Markle během tří dnů vystřídala. Kromě krásných šatů patří pozornost i výběru šperků, kterými připomněla princeznu Dianu a její cestu do Nigérie v roce 1990.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Sussexovi zavítali na tři dny do Nigérie. Důvodem návštěvy bylo desetileté výročí sportovních her Invictus Games, klání pro zraněné válečné veterány, jichž je princ Harry zakladatelem. Kromě toho se manželé setkali se studenty, nechyběly formální večeře, návštěva póla a také zde představili novou spolupráci jejich nadace Archewell s nigerijskou organizací GEANCO. Společně budou zaštiťovat pomoc pro mládež v oblasti mentálního zdraví.

V Nigérii bez dětí

Jde o první zahraniční cestu od jejich odluky s královskou rodinou v roce 2020. Vyrazili bez svých dětí, Archieho a Lilibet, s nimiž by cestování a oficiální události byly samozřejmě náročnější. Hlídá je jejich babička Doria Ragland, a dvojice tak měla čas jen pro sebe.

Destinace byla speciální zejména pro Meghan Markle. V roce 2022 totiž prozradila, že díky genealogickým testům zjistila, že je ze 43 % Nigerijkou. Možnost poznat tuto zemi trochu blíž pro ni byla úžasnou zkušeností, za kterou je vděčná, jak se nechala slyšet.

Bývalá hvězda seriálu Kravaťáci rozdávala úsměvy na všechny strany. V rámci cesty byla hostem na panelové diskuzi eventu Women in Leadership (Ženy ve vedení). Ve své řeči poděkovala za velmi vřelé přijetí v jejich zemi, což pak opravila na „v mojí zemi“. Potlesk na sebe nenechal dlouho čekat.

Prohlédněte si všechny outfity, které během tří dnů vévodkyně vystřídala:

Meghan podnikatelka

Meghan Markle svoji energii v současnosti směřuje ke svému novému podnikatelskému projektu, jímž je značka American Riviera Orchard. Zatím vydala 50 kusů jahodové marmelády, ale chystá toho mnohem víc – třeba prodej luxusní kosmetiky nebo domácích potřeb. Třešničkou na dortu pak bude minisérie na Netflixu, která se bude týkat vaření a zahradničení. Na vše si ale zatím musíme počkat, instagram značky sice existuje, ale je na něm vidět pouze logo.

Načítám