Hlavní obsah

Nastávající VIP maminky: Kateřina Sokolová se těší na první přírůstek, Gabriela Lašková na třetí

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Dnešní den patří maminkám, proto jim to nezapomeňte dát najevo. Kdo z řad slavných žen si příští rok užije Den matek poprvé nebo se dočká dalšího přírůstku do rodiny?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Baby boom! Nedávno porodila svoje čtvrté dítě herečka a zpěvačka Hilary Duff, pochlubila se rozkošnou dcerkou Townes. Dvojnásobnou maminkou se před pár dny stala také modelka Kateřina Kasanová. Do rodiny k malému Antonínovi přibyl syn Lukas.

Kdo se teprve na přírůstek do rodiny těší? Missky Katka Sokolová a Gabriela Lašková nebo herečky Berenika Kohoutová a Lenka Zahradnická. Ze zahraničních hvězd je to třeba Vanessa Hudgens.

Kateřina Sokolová

Miss Czech Republic 2017, modelka a zakladatelka nadačního fondu AuTalk, Katka Sokolová se zanedlouho dočká prvního dítěte. Svoje těhotenství oznámila světu prostřednictvím krásné fotky na Instagramu a prozradila, že čeká holčičku. Pro jejího partnera, miliardář Martina Wichterleho, to bude čtvrtá dcera. Modelka je téměř ve finále třetího trimestru, ale práce se nevzdává. Nedávno spojila síly s návrhářem Lukášem Macháčkem, který vytvořil kolekci pro její nadační fond. Výtěžek z prodeje půjde na podporu rodin, které pečují o autisty.

Gabriela Lašková

V třetím trimestru je také moderátorka a modelka Gabriela Lašková. Ta se se svým manželem Filipem těší už na třetího syna v řadě. „Lidi pořád řeší, že nemám holčičku a já tomu nerozumím. Já se v životě nesoustředím na to, co nemám. Žiju pro to, co mám, a jsem za to nesmírně vděčná,“ napsala Česká Miss 2013 na svůj instagramový profil, kde sdílí spoustu věcí ze svého soukromí. Také svým fanouškům prozradila, že celkově je těhotná počtvrté. O druhé miminko bohužel přišla jen několik týdnů po otěhotnění.

Berenika Kohoutová

Berenika Kohoutová má nový song s názvem Hot or not, který je předzvěstí jejího druhého alba. To ale není ta největší novina. Tu předvedla až v klipu k písničce, kde ukázala těhotenské bříško. Se svým manželem Kryštofem Kubínem už vychovávají čtyřletou dceru Lolu. Nenechte si ujít také náš podcast Bubliny s Berenikou Kohoutovou!

Michaela Říbalová

Modelka a influencerka si vzala moderátora z Evropy 2 v srpnu 2021. A nyní se Říbalovi dočkají prvního přírůstku do rodiny! Svoji těhotenskou cestu, která nebyla rozhodně bez překážek, Míša hojně sdílí: „Dva roky očekávání, smutku, naděje. Ale vyšlo nám to a v srpnu budeme rodiče. Podařilo se to spontánně těsně před plánovaným umělým oplodněním. Je to zázrak, za který jsme extrémně šťastní,“ píše nastávající maminka na svém Instagramu.

Lenka Zahradnická

Herečku Lenku Zahradnickou můžete znát ze seriálů Ulice nebo Ordinace v růžové zahradě. A zanedlouho se se svým partnerem Michalem Vavrou stanu trojnásobnými rodiči. „Nejčastější otázka asi je, zda to bylo plánované. Vlastně z té otázky a častých reakcí mám pocit, že mít v dnešní době tři děti je trochu šílenství. Jsem ze tří dětí a vlastně jsem měla pocit, že pokud to nezkusím, budu si to jednou hrozně vyčítat,“ napsala herečka na svojí sociální síť.

A co v Hollywoodu? Vanessa Hudgens

Nedávno se vzali a první dítě je už na cestě! Herečka Vanessa Hudgens, kterou si mnozí pamatují z Muzikálu ze střední, je těhotná a má to, jak se říká, za pár. Zpráva o jejím těhotenství vyšla najevo jen tři měsíce po krásné prosincové svatbě. Jejím vyvoleným je profesionální hráč baseballu, Cole Tucker. Seznámili se v době covidu díky jednomu z online meditačních sezení. Předtím byla herečka v dlouholetém vztahu s filmovým představitelem Elvise Presleyho, Austinem Butlerem.

Načítám