Hlavní obsah

Zásadní muži Vlaďky Erbové. Kdo ji doopravdy miloval a koho si teď vzala?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Modelka, která zdobila například titulku Playboye, a také kráska, co plnila média svými milostnými karamboly. Poslední roky o ní nebylo tolik slyšet, ale teď je opět na titulkách. Potřetí totiž zamířila k oltáři a opět se vdala. Komu nyní řekla své ano a kdo jí v minulosti zamotal hlavu?

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Uhrančivý pohled, štíhlá postava, dmoucí ňadra a typický krátký účes, díky němuž si vysloužila přezdívku česká Halle Berry. To je Vlaďka Erbová, dívka, která vyrostla ve skromných poměrech, ve čtrnácti letech vyhrála Miss Poupě a objevila svět modelingu. Její původní profese je manikérka, ale fakt je, že na mole a i na titulce Playboye slavila větší úspěchy. Titulky médií neplnila jen díky své kráse, ale i kvůli několika divokým milostným eskapádám. Teď se vdala potřetí a snad už naposledy. Kteří muži v minulosti získali a následně ztratili její srdce?

Současný manžel Petr Hynek

Tohle je naprostá novinka, vdanou paní je modelka teprve od neděle 2. června 2024. To řekla své třetí ano restauratérovi Petru Hynkovi. S ním už je nějaký čas, ale možná poučena z předešlých mediálně propíraných nezdarů, velmi dlouho se drželi v ústraní. Na veřejnosti se spolu poprvé ukázali v roce 2022.

Svatba to byla zahradní a decentní, pár oddal pražský pastor Dobroslav Makovička a modelka oblékla střídmé bílé šaty. A jak se teď kráska jmenuje? Přijala manželovo příjmení, ale ponechala si i to po svém ex. Nyní je tedy Vlaďka Hynek Řepková.

První manžel Zdeněk Bahenský

Byla to velká láska, která v roce 2007 vyvrcholila svatbou. Hokejistovi a modelce se narodila dcerka Viktorie, ale v roce 2011, když byly holčičce čtyři roky, přišla vztahová krize. A ta skončila poměrně nehezkým rozvodem, exmanželé se hádali především o dcerku a výši alimentů a často prostřednictvím médií. Jeden čas byly konflikty tak vyostřené, že sportovec například v médiích o bývalé ženě mluvil jako o paní Erbové a neřekl o ní nic hezkého.

Zdá se ale, že čas obrousí všechny rány, a byť si tihle dva velmi dlouho nemohli přijít na jméno, dnes mají přátelské vztahy.

Foto: Profimedia.cz

Se Zdeňkem Bahenským má Vlaďka Erbová dceru Viktorii. Snímek je z roku 2009, kdy jim spolu ještě bylo hezkyFoto: Profimedia.cz

Druhý manžel Tomáš Řepka

První manželství bylo velmi slabým čajem ve srovnání s druhým. S tehdy ještě aktivním fotbalistou randila modelka zpočátku tajně – koneckonců byla v rozvodovém řízení se Zdeňkem Bahenským a Tomáš Řepka byl ženatý. Nakonec se ale rozvedl, ukončil 16 let trvající manželství s Renátou, s níž má dvě děti. V roce 2012 se pak modelce a fotbalistovi narodil syn Markus a v červenci 2013 se konala svatba. Svazek ovšem vydržel pouhé tři roky.

Rozvod byl vcelku poklidný, ovšem co následovalo, tomu se dá těžko rozumět. Neplacení alimentů, veřejné házení špíny jeden na druhého a jako vrchol všeho erotické inzeráty, které fotbalista se svou novou přítelkyní Kateřinou Kristelovou jménem své ex podal jako způsob pomsty. Veřejnému praní špinavého prádla udělal přítrž až soud, který poslal Tomáše Řepku v roce 2019 za zpronevěru a falešné pornoinzeráty na 2,5 roku za mříže. Trest mu byl zkrácen a na svobodu fotbalista vyšel už v lednu 2020, ale na jméno si s exmanželkou Vlaďkou stále přijít nemohou.

Foto: Profimedia.cz

Za útoky na Vlaďku Erbovou šel Tomáš Řepka dokonce do vězeníFoto: Profimedia.cz

Mezi druhým rozvodem a třetí svatbou - Michal Gulaši

Začalo to naprosto nevinně. V dubnu 2015 sháněla Vlaďka Erbová známou tvář pro charitativní akci a královna krásy Aneta Vignerová jí dohodila svého expřítele, hokejistu Michala Gulašiho. Mezi sportovcem a modelkou přeskočila jiskra a byla z toho láska.

Tihle dva se dali dohromady a spokojený pár tvořili do léta 2019, kdy na urostlého fešáka praskla nevěra. A i když se chvíli ještě oba snažili vztah slepit, nepovedlo se to.

A tak se Vlaďka Erbová odstěhovala z Brna do rodného Mostu a hokejista si brzy našel jinou lásku. Už po pár měsících se chlubil novou přítelkyní a ani ne po roce od rozchodu se stal tatínkem.

Foto: Profimedia.cz

Opět sportovec, to byl hokejový obránce Michal GulašiFoto: Profimedia.cz

Modelky nejsou jen dokonalé partnerky pro sportovce a hudebníky, ale také vyhledávané herečky. Jak dopadly krásné modelky ve filmu?

Načítám