Hlavní obsah

Co všechno si lidé dokážou nacpat do intimních partií? Záchodovou štětku, šampon i mobilní telefon

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Ačkoli je nabídka erotických obchodů pestrá a nápaditá, pořád se najdou tací, kteří si milování užívají trochu více po svém. Divili byste se, co všechno lékaři vyndávají z rozkroků i zadní části těla mužů i žen.

Článek

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

Žárovkou a pastelkami to jenom začíná! Americká komise pro bezpečnost spotřebních výrobků (U.S. Consumer Product Safety Commission) každý rok aktualizuje databázi „zranění souvisejících se spotřebními výrobky“. Ta sleduje, co se děje na tamních pohotovostech. Díky tomu vznikl i přehled o tom, jak moc se lidé dokážou navyvádět při sexuálních hrátkách. Dost často se totiž stává, že jim uváznou ve vagině nebo konečníku hodně bizarní předměty, které by člověk opravdu nečekal.

U nás se žádné oficiální statistiky v tomto směru nevedou, ale lékaři na pohotovostech by mohli vyprávět. Jeden pacient si například přišel v noci stěžovat na úporné bolesti v konečníku. Při rentgenu se pak zjistilo, že tam má hluboko zastrčenou kulečníkovou kouli! Tím ovšem výčet podobných „laskominek“ zdaleka nekončí.

Nalezeno v řitním otvoru a vagině

Mezi předměty, které se schovávaly v řitním otvoru a vyžádaly si asistenci lékaře, patřil například zubní kartáček, šroubovák, vodní pistole, menší i větší lahev šamponu, plechovka s jablečnou omáčkou, žárovka, a dokonce i vánoční ozdoba.

Co se týče vaginy, z ní už lékaři také dolovali zubní kartáček, ale i mobilní telefon, dětskou gumovou figurku či plastovou lahvičku s koupelovou solí. Pořád lepší než záchodová štětka, která se drží v kurzu hlavně u pornohereček. Kroutíte hlavou a nevěříte? Bude hůř.

Foto: BonNontawat, Shutterstock.com

Záchodová štětka má svou roli většinou v pornu, ale není výjimečná ani v soukromíFoto: BonNontawat, Shutterstock.com

Předměty v penisech

Také penisy se při nevšedních hrátkách občas ocitnou v nesnázích. Ze zanícených močových trubic vyndali lékaři už pastelku, kuličkové pero, čínskou jídelní hůlku a snubní prsten! Tyhle předměty pánové používali jako dilatátory neboli pomůcky obohacující masturbaci či hru na doktora. Zasouvají se při ní do močové trubice za účelem dosažení sexuálního vzrušení a intenzivního orgasmu. Inu, proti gustu…

Bohužel, co jde dovnitř, nemusí jít ven. Lékaři pak v takových případech mají plné ruce práce, aby takto postiženým pomohli. Nabízí se otázka, jestli těch pár minut rozkoše stálo za to a zda by příště nebylo lepší užívat si bezpečněji a zapojit i kapku rozum.

Foto: Marina Fedosova, Shutterstock.com

Miláčku, zubní kartáček už známe, co vyzkoušíme dnes?Foto: Marina Fedosova, Shutterstock.com

Hrátky s nevhodnými předměty

Pánové skrz domácí předměty hledají nejčastěji stimulaci prostaty, ženy se zase chtějí cítit vyplněně. A místo erotických pomůcek k tomu určených sahají po věcech denní potřeby. Z jedné ženy na pohotovosti velmi složitě dostávali poměrně velké víčko od parfému nebo dokonce skleničku!

Ve stavu vzrušení člověk většinou nevidí napravo nalevo a stát se může cokoli, na což poukazuje i gynekolog a sexuolog Zlatko Pastor ve své knize Tajemství ženské sexuality. V ní se zmiňuje, že kdysi ho na gynekologii vyhledala nešťastnice s tím, že má v pochvě něco, co nejde vyndat. Zjistila to při nepohodlném sezení v autě. V pochvě měla víčko od velkého spreje na holení. Partner jí ho při sexu zaváděl do pochvy, po vytažení však zjistil, že uzávěr chybí. A protože mu bylo to trapné, tak raději dělal, jakoby nic. Zákrok si následně vyžádal celkovou anestezii.

Kam za bezpečnými hračkami?

Pořád tedy platí, že pro erotické hračky se chodí do obchodu, zejména když si dnes vše můžete objednat online. Nabídka je pestrá, pomůcky jsou bezpečné, snadno se hygienicky ošetřují. Jelikož však bývají v kontaktu s gelem, slinami, spermatem a poševním sekretem, je třeba vědět, jak se o ně starat. A pozor, erotickou pomůcku by každý měl mít svoji, stejně jako zubní kartáček. Ten si ale raději nechte na ústní hygienu.

Načítám