Hlavní obsah

3 večeře z uzeného masa: Chutná skvěle v polévce, s omáčkou i v salátu!

Foto: Greta Blumajerová

Uzené maso dodá vašim jídlům dokonalou chuť i vůni. Nezklame vás v polévce, s hustou zeleninovo-povidlovou omáčkou ani v čočkovém salátu!Foto: Greta Blumajerová

Také čas od času rádi zahřešíte a dopřejete si voňavé uzené maso? Pak se nechte inspirovat hned třemi jídly, ve kterých hraje prim právě uzené. Dáte si polévku, hustou omáčku, nebo raději salát?

Článek

Uzené maso sice není surovina vhodná pro každodenní stravu, ale čas od času mu prostě nemůžeme odolat – ať už jde o šťavnatá žebra v polévce, libové maso jazyku s povidlovou omáčkou nebo opečené kostičky krkovice v čočkovém salátu (když do něčeho přidáte syrovou zeleninu, je možné to přece nazývat salátem, že ano?!), každé z těchto jídel má něco do sebe.

Dopřejete si také občas uzené maso? A jak ho máte nejraději?

Načítám